Belki birilerinin işine yarayabilir diye yazmak istedim.
Sitemin hiti oldukça iyi; fakat gelir konusunda sıkıntı yaşıyordum. Tamamen adsense 'in önerdiği reklam birimlerini ve önerdiği yerlerde kullanmama rağmen gelir istediğim gibi değildi.
" gelirimi nasıl arttırayım vs " konulu sorulara forumda " sitenin adresini ver bakayım " vs Tarzı cevaplar okuyorum bu arada. Kimseyi bir şeyle suçlamak istemem; fakat emek hırsızlığının çok Yaygın olduğu bir dönemdeyiz. Senin sitedeki bir konu hoşuna gidecek; belki birebir aynısını değil ama kelime Değiştirilmiş halini yazacak ; en iyi ihtimal bu. Hatta kendimden örnek vereyim ; 3 yıl önce Yazdığım bir konunun birebir aynısını bir site yazmış; yazının ilerleyişi maddeler vs hep aynı; aralara da operatör doktor bilmem ne ' nin de dediği gibi eklemiş vs vs.

Neyse , Ben klmseden site adresini istemiyorum özetle.
2 tane 336x280
1 adet de 160*600 kullanın
Uzun yazılarınızın arasında 468*15 Bağlantı birimi ekleyip eklememek size kalmış.
Aynı boyutlu reklam birimlerinizin adı aynı olsun. Farklı reklam birimleri yaratmayın her yazı için ayrı ayrı.
336*280 in birini yazı başlığının altına gelecek şekilde sola yerleştirin.
Diğerini de yazının sonlarına doğru olsun; fakat yakınlarında anahtar kelime vs OLMASINA dikkat edin. Böylece dandik reklam çıkmaz; konu ile alakalı olur %90.
160*600 'U sitenin en sağına ya da en soluna ekleyin tasarımınıza göre.
Sadece giriş sayfasında görünen reklamların bir faydası yok.

Bu şekilde tıklama sayısı oldukça artıyor. Aynı hit ile iki kat para kazanabiliyorsunuz. Gerçi adsense kendisi de video yapmış, bas bas bağırıyor reklam birimlerinizi büyütün, böylece tıklama artar diye! :)

Umarım yazdıklarım birilerine faydalı olur