Sahip adlı üyeden alıntı

Blog sayfanızın siteye zararı olmaz kar'ı olur. Sitenizi güncel tutmanıza yarar. Sitenizde kategori oluşumları yanlış, anahtar kelimeler için hep link takdiği kullanmışsınız. Örnek; hakkımızda link tıklanınca açılan sayfanın url uzantısı evden-eve-nakliyat-hakkimizda/ bu yanlış, size ilerleme sağlatmaz. Burada yanlış olan title, url ve içerik 3 lüsünün aynı olması gerekiyor kısaca: Hakkımızda www.siteniz.com/hakkimizda/ içerik başlığı Hakkımızda ve yazı içerisinde Hakkımızda kelimesini %5 lik dilimlerde kullanın. Umarım mantığı anladınız. Sitenizdeki link yapınızın yerine içerisinde evden eve nakliyat geçen blog yazıları kullanın yazı içerisinde etiket kurallarına göre etiketlendirin, sayfalar arasında bağlantılar kurun daha faydalı olacaktır.

Anladım hocam . Dediğiniz gibi sitenin içerik başlık ve url'lerini baştan sona tekrar düzenlemem gerek. Ben de oldukça çok sayfada ve url'de evden eve nakliyat kelimesini kullanmaya çalışmıştım. Teşekkürler

Ek Olarak:

Bipixel adlı üyeden alıntı

Nakliyat sektörü zor bir sektördür, http://www.ozvatannakliyat.com/hizmetlerimiz-nakliyat-istanbul/paketleme/ bu sayfa boş gözüküyor bende ama ?

Hocam Paketleme sayfasını yanlış özel menüde kullanmışım şimdi düzelttim teşekkürler.