Açıkçası bu konuyu açıp açmamak için çok düşündüm sonuçta adsense üzerinden oldukça iyi bir gelirim mevcut, kanıtlayabilirim. Fakat forumda ek gelire ciddi anlamda ihtiyacı olan, bununla birlikte yıllardır uğraşmalarına rağmen adsense üzerinden gelir elde edemeyen arkadaşlarımız da var. Yöntemi paylaşarak adsense gelirim zaten azalmayacak/bölünmeyecek bu sebeple neden satıyorsun diye soru almak istemiyorum.

Unutmadan söyleyim, yöntem yayılıp ban sebebi oluşturmasın diye sadece 5 kişiye satılacak. Satın alan kişiler bunu uluorta bir yerde paylaşırsa yaşanacak banlardan dolayı herhangi bir sorumluluk kabul etmiyorum!
Bu sebeple satın alan arkadaşlar diğer üyeler tarafından PM yağmuruna tutulmamak için konuya yazmayıp direkt pm ile ulaşsınlar.

Ücret: KONU KAPANDI
Hizmeti satın alacak arkadaşlar, bu ücreti verdikten sonra 1 ayda paralarını fazlasıyla amorti edip sonraki aylarda yüksek miktarda kara geçebilecekler.

-Siteler İngilizce olacak, ama rahat olun ingilizce bilmenize hiç gerek yok.
-İçerik kaynakları size tarafımdan verilecek, kategori ve diğer detaylar hizmeti satın aldıktan sonra paylaşılacak.
-TBM çıkan reklama göre değişebilir ancak minimum 0.40 - 1.00 TL arasında değişir, zaman zaman 1 tık 10 TL'yi aşabiliyor.

Sizden İstediklerim
1. Adsense hesabınız olmalı -Adsense almayan arkadaşlara ek ücretle 2. onayı aşmış ''0'' adsense hesabı açabilirim.
2. Blogger kullanabilirsiniz fakat yeni bir domain ve amerika lokasyonlu sunucu daha etkili olacaktır.

Not: Bilmenizi isterim ki bu yöntemi hiç bir yerden almadım, kendim deneyerek başarıya ulaştım. Taktiği yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum yüksek miktarlarda ödeme aldım ve google tarafından herhangi bir ban ve ya uyarı ile karşı karşıya kalmadım.

Geriye kalan tüm detaylar, siz hizmeti satın aldıktan sonra paylaşılacaktır, lütfen hit sosyal medyadan mı, madem kazanıyosun yöntemi neden satıyosun, içerik copy paste mi, alper tunga öldü mi ıssız acun kaldı mu gibi sorular sormayınız :)

LÜTFEN KONUYU İYİCE OKUMADAN YORUM YAZMAYINIZ. HERHANGİ BİR POLEMİK YAŞAMAK İSTEMİYORUM, KONU AMACININ DIŞINA ÇIKTIĞI ANDA SATIŞ OLSA DA OLMASA DA SONLANDIRACAĞIM.