tdk 2 sinide onayladı oteller restorantlar vb. ahçı kelimesini kullanır. bilgim var tşkler :)
Ek Olarak: bilgileriniz için teşekkür ediyorum allahın izniyle 1 nisanda boşalan domaini alacagım tşkler herkeze
Ek Olarak:
Hocam içeriği sayıya bağlamayın. Yeterli içerik olduğunu düşündüğünüzde başvurunuzu yapın.
tşk ederim
Ek Olarak:
Ben ilk denememde sitede 15 yazı vardı. Kabul edildi. İçeriğiniz özgün olsun sitede biraz dolu olursa sıkıntı olmaz ;)
anladım ben bi 50 100 tane yazip işi garantiye alayım :)
Ek Olarak:
Googleden alınan resimler bence pek sorun olmaz.Ben kendi sitemede google üzerinden bulduğum resimleri ekliyorum.Yazılarınız kendi yazının olsun yeterli.
Ek Olarak: Bu arada 50 içerik dedim ancak domain yaşıda en az 4-5 ay olsun.Yeni domainler genellikle adsense tarafından kabul edilmiyor.
Ek Olarak: Bu arada 50 içerik dedim ancak domain yaşıda en az 4-5 ay olsun.Yeni domainler genellikle adsense tarafından kabul edilmiyor.
o nasıl olacak ? domain yaşı :=)
Ek Olarak:
th3laststand adlı üyeden alıntı
tdk 2 sinide onayladı oteller restorantlar vb. ahçı kelimesini kullanır. bilgim var tşkler :)Ek Olarak: bilgileriniz için teşekkür ediyorum allahın izniyle 1 nisanda boşalan domaini alacagım tşkler herkeze
Ek Olarak:
tşk ederim
Ek Olarak:
anladım ben bi 50 100 tane yazip işi garantiye alayım :)
Ek Olarak:
o nasıl olacak ? domain yaşı :=)
alacagım domain bilgileri
Kayıt tarihi 1.4.2010
Güncelleme 10.3.2014
Bitiş Tarihi 1.4.2015
Kalan Gün 11
Domain Yaşı 5