ddrx7
Yesilandroid.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
okuyor
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Diğer yorumları okumayamadım, Belki benim dedikklerimi başka arkadaşlarım demiştir.
Öncelikle Hit'iniz şuan bana iyi gibi geldi, Film sektörün'de iş bitmez kesinlikle.
Eğer seo çalışması yaptırıp özenerek içerik giriyorsanız, bunun etkisini hemen beklemeniz saçma olabilir,
3 Ay bu tarz'da devam edip, İçeriklerinizi düzenli ve göze görünümü güzel eklerseniz, Reklamlarınızı farkettirmeden yerleştirirseniz.
1-)Devamlı ziyaretçileriniz olur.
2-) Ortamdaki 5-10 sağlam film sitelerini geçemezsiniz. Ama o sağlam film sitelerinin arasına girersiniz.
Yesilandroid.com - Android Blogunuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Desinatör
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Geçen sene aynı şekilde bende çok şaşırmış kalmıştım. Sek yaptırdım bilmem ne yaptım falan olmadı. Kapatmak zorunda kaldım. Domain felan düştü. Bir gün forumun birinde dolaşırken kendi domaini mi gördüm satlik olarak yaptığım o kadar seo boşa gitmemiş domain olmuş pr4 günlük ziyaretçi olarak 30 k diyor. Ve hemen analiz ettim baktım ki benim yaptığım ve aldığım bütün backlinkler o hale getirmiş. Demem o ki sabır ve kalite. Film işinde kesinlikle ve kesinlikle güncel olman gerek. Haber sitesi gibi anında olacaksin. Yoksa işin çok zor. Pm geç detayli sohbet edelim şu an tlf dan yazıyorum
ddrx7
Yesilandroid.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
okuyor
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hasaaab adlı üyeden alıntı
Girilemez diye birşey yok, birebir 3 aylık site ile film izle kelimesinden 3 sıraya giren bir dostum var.
aynen hocam, 3 ay'da emeğinizin karşılığını alırsınız,
Yesilandroid.com - Android Blogunuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
muhasebe
-
-
Ad Soyad
I** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
arkadaşlar ilginiz için hepinize teşekkür ederim, bakalım nolacak eğer istediğim sonuçları alırsam tekrar buraya yazarım. esen kalın:)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
U** İ**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
2 ayda 600 film .. Bu çok iyi bir rakam ve günde 10 film girdiğini gösteriyor. E tema yıldız film script'i. Bence gördüğüm en profesyonel script. Durma devam et ama filme değil reklama. Yeteri kadar film eklemişsin zaten bence sosyal medya odaklı çalışmalar yaptır fakat güncelliğini de kaybetme..