MaMiFilm adlı üyeden alıntı

Makale almak isteyen adam gidip makale sitesine bakmaz hocam. Forumlardan makale satış konularına bakar. İyi bir yazarım diyorsan kendine devamlı çalışabileceğin 2 3 müşteri ayarlarsın kısa sürede ve onlara çalışırsın. Ben şu anda yapıyorum bu işi. Konu açtıktan sonra gönderdiğim referans makaleler çok beğenildi ve kısa sürede müşterileri topladım. Şu anda 3 site ile düzenli çalışıyorum ve günlük 20 civarı makale gönderiyorum. Fakat süreklilik arz edince sıkıcı bir iş olabiliyor.


ben deneme olarak siteye "yazılım nedir?" diye bi makale yükledim. dedim bi teknoloji sitesi sahibi hemen alır. 5 gün oldu alan yok. ben üniversite öğrencisiyim ve çok fazla boş vaktim oluyor. okuduğum yer çok küçük bi şehir olduğu için bütün gün yurtta bilgisayar başındayım. çalışmak istiyorum ama, sigortalı işe girince kredinin kesilme ihtimali oluyor. yurttada sıkıntı çıkabiliyor.

yazılım,donanım,tarih,mizah,yabancı dil,gezi,güncel haberler,kısa hikaye genel olarak ilgi alanlarım.

bana nerden başlamam gerek,hangi sitelere yüklemem gerek kısaca ayda en az 300 lira makale yazarak nasıl kazanabilirim yol gösterirseniz çok sevinirim.