lostyazilim

Siteden para kazanmak yardım (yemeksepetı,bahıs)

13 Mesajlar 2.011 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

kendoka kendoka Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Geleneksel Tedavi Usulleri Uzmanı
  • Konum Konya
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 1393
  • Beğeniler 257 / 275
  • Ticaret 25, (%100)

mühendis adlı üyeden alıntı

Siteyle alakası yok. şirket açacağın için %18 KDV, %20 Gelir vergisi ödersin. 3 Ayda bir Stopaj gelir dan diye. Sonra biraz para kazanınca da kişisel muntasar gelir. Gelir de gelir.

Neyy. Bu kadar vergi mi var ya. İyiki şirketim yok Zaten olsa da batardı galiba. Şimdi ben %18 kadv verdim. Bir de ayrıca %20 olan vergi ne. Bu vergiler aylık mı yıllık mı tutulur ?

wmaraci
reklam

muhendiss muhendiss tavsiyelazim.com Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1922
  • Beğeniler 52 / 360
  • Ticaret 54, (%100)

kendoka adlı üyeden alıntı

Neyy. Bu kadar vergi mi var ya. İyiki şirketim yok Zaten olsa da batardı galiba. Şimdi ben %18 kadv verdim. Bir de ayrıca %20 olan vergi ne. Bu vergiler aylık mı yıllık mı tutulur ?

Var tabi. Aslında KDV alırken ve öderkenki farktan düşülüyor. Ama Kardan %20 gelir var. Stopaj var. Kişisel gelir vergisi olacak kazandığında maaş göstereceğinden. Ve daha akla gelmeyen Damga vergisi gibi vergiler. Muhasabe falan saymıyorum daha.

kendoka kendoka Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Geleneksel Tedavi Usulleri Uzmanı
  • Konum Konya
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 1393
  • Beğeniler 257 / 275
  • Ticaret 25, (%100)

mühendis adlı üyeden alıntı

Var tabi. Aslında KDV alırken ve öderkenki farktan düşülüyor. Ama Kardan %20 gelir var. Stopaj var. Kişisel gelir vergisi olacak kazandığında maaş göstereceğinden. Ve daha akla gelmeyen Damga vergisi gibi vergiler. Muhasabe falan saymıyorum daha.

Hz Ömer zamanında hırsızlık yapan 3 kişi getiriliyor. Bu kişilere islamda gecen ceza uygulanacağı zaman Hz Ömer soruyor. "Emin misiniz belki çalmamışsınızdır." yardımcı olmak istiyor aslında. Ama hırsızlık yapanlar "Hayır çaldık " diyor. Hz Ömer ceza uygulanmdan önce bir daha soruyor. "Neden çaldınız peki"
Hırsızlar "Açlıktan" deyince ceza iptal oluyor. Hırsızlık yapanların efendisini çağırıp kızıp bağırıyor neden aç bıraktın diye.

Şimdi yoldaki kaldırıp kapağını çalıp evine ekmek için satanlara mı kızalım yoksa hacı mevlüdü gibi kahvaltı sofralarına sahip efendilere mi ?

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al