lostyazilim
tr.link

Popads.net Güvenilir Kazanç Kapısı (Ödeme Kanıtlı)

38 Mesajlar 14.554 Okunma
acebozum
tr.link

bulgay bulgay Turkcem.net Kullanıcı
  • Üyelik 30.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğretmen / Yazar
  • Konum Van
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 1465
  • Beğeniler 486 / 347
  • Ticaret 77, (%100)

CenkOnsoy adlı üyeden alıntı

2 kere kodlari guncelleyip koydum herhangi bir sorun yok 4 farkli ip ve bilgisayardan denedim gosterimde yapiyor ancak is sayilara gelince herhangi bir numara yok inanilmaz dusuk rakamlar gosteriyor; maalesef.

Sorun var demek ki hocam. Bende herhangi bir sıkıntı yok şimdilik.

wmaraci
reklam

nettebugun nettebugun Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Doktora öğrencisi.
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** O**
  • Mesajlar 798
  • Beğeniler 386 / 218
  • Ticaret 16, (%100)
Sizin başlığı görünce birkaç gün denemek aklıma geldi. Aynı yerde PopMyAds ile birlikte kullandım bir süre. PopMyAds %10 kadar fazla saydı, ama PopAds oranları yer yer iki katına kadar daha yüksekti. Yalnız anlamadığım bir şey var:
Popunder - Popup - Tabunder - Tabup arasındaki fark nedir acaba?

• Üyelik 30.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Konum Van
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 1465
  • Beğeniler 486 / 347
  • Ticaret 77, (%100)

nettebugun adlı üyeden alıntı

Sizin başlığı görünce birkaç gün denemek aklıma geldi. Aynı yerde PopMyAds ile birlikte kullandım bir süre. PopMyAds %10 kadar fazla saydı, ama PopAds oranları yer yer iki katına kadar daha yüksekti. Yalnız anlamadığım bir şey var:
Popunder - Popup - Tabunder - Tabup arasındaki fark nedir acaba?

Resimli alıntı eklenecektir birazdan hocam.

HastalaVista HastalaVista WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 21.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Seo Destekcisi
  • Konum Adana
  • Ad Soyad Ç** E**
  • Mesajlar 331
  • Beğeniler 53 / 49
  • Ticaret 59, (%100)

bulgay adlı üyeden alıntı

Resimli alıntı eklenecektir birazdan hocam.

Hocam bende bugun abone oldum 1 saat içinde onaylandı ancak reklamlar çıkmıyor verdikleri kodu headere yerleştirmeme ragmen reklam adına hiç bişey görnmüyor
ve code bölümünde gelişmiş ayarlar kısmı nasıl olmalı yani ben acemi oldum için ayarları 2 2 2 2 olarak yaptım yinede reklamlar çıkmıyor.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 30.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Konum Van
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 1465
  • Beğeniler 486 / 347
  • Ticaret 77, (%100)

shey42 adlı üyeden alıntı

Hocam bende bugun abone oldum 1 saat içinde onaylandı ancak reklamlar çıkmıyor verdikleri kodu headere yerleştirmeme ragmen reklam adına hiç bişey görnmüyor
ve code bölümünde gelişmiş ayarlar kısmı nasıl olmalı yani ben acemi oldum için ayarları 2 2 2 2 olarak yaptım yinede reklamlar çıkmıyor.

reklam ve site yöneticisi siz olduğunuz için reklamlar size görünmüyor olabilir. bBen de kendi sitemdeki reklamları göremiyorum mesela. Bu normal bir şeydir. Sitenizin hiti iyiyse bir iki gün sonra kazançlarınızdan reklamın aslında görünür olduğunu farkedeceksiniz.

• Üyelik 21.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Seo Destekcisi
  • Konum Adana
  • Ad Soyad Ç** E**
  • Mesajlar 331
  • Beğeniler 53 / 49
  • Ticaret 59, (%100)

reklam ve site yöneticisi siz olduğunuz için reklamlar size görünmüyor olabilir. bBen de kendi sitemdeki reklamları göremiyorum mesela. Bu normal bir şeydir. Sitenizin hiti iyiyse bir iki gün sonra kazançlarınızdan reklamın aslında görünür olduğunu farkedeceksiniz.

peki hocam gelişmiş ayarları kaç yapayım web stiem film sitesi yani ben salladım 2 2 2 diye kaç olsa iyi olur

• Üyelik 30.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Konum Van
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 1465
  • Beğeniler 486 / 347
  • Ticaret 77, (%100)

peki hocam gelişmiş ayarları kaç yapayım web stiem film sitesi yani ben salladım 2 2 2 diye kaç olsa iyi olur

gelişmiş ayardan kastınız nedir, anlamadım. Konuda yeni eklediğim görseldeki gibi yapsanız yetiyor.

• Üyelik 21.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Seo Destekcisi
  • Konum Adana
  • Ad Soyad Ç** E**
  • Mesajlar 331
  • Beğeniler 53 / 49
  • Ticaret 59, (%100)

gelişmiş ayardan kastınız nedir, anlamadım. Konuda yeni eklediğim görseldeki gibi yapsanız yetiyor.

hocam Code generotor sekmesine tıklayınca Gelişmiş ayarları göster kısmı var
(Show advanced options) burada reklam kodunu düzenleyebiliyorsunuz mesela ilk baştaki diyorki bir ziyaretciye 24 saatte kaç kez görünsün ben 2 yaptım
ama diğer alttakileri pek anlamadım onları kaç yapayım normal de default reklam kodu şu şekilde

<script>
var _pop = _pop || [];
_pop.push(['siteId', 613479]);
_pop.push(['minBid', 0]);
_pop.push(['popundersPerIP', 0]);
_pop.push(['delayBetween', 0]);
_pop.push(['default', false]);
_pop.push(['defaultPerDay', 0]);
_pop.push(['topmostLayer', false]);
(function() {
var pa = document.createElement('script'); pa.type = 'text/javascript'; pa.async = true;
var s = document.getElementsByTagName('script')[0];
pa.src = '//c1.popads.net/pop.js';
pa.function() {
var sa = document.createElement('script'); sa.type = 'text/javascript'; sa.async = true;
sa.src = '//c2.popads.net/pop.js';
s.parentNode.insertBefore(sa, s);
};
s.parentNode.insertBefore(pa, s);
})();
</script>

sıfır olan kısımlar gelişmiş ayarlara göre değişiyor yani ideal olanını nasıl bulup ayarlayayım

Ek olarak reklamlarımı ben nasıl görücem bunun bir yolu yokmu çünkü ne tür reklam çıkıyor nasıl çıkıyor hiç bir bilgim yok

• Üyelik 30.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Konum Van
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 1465
  • Beğeniler 486 / 347
  • Ticaret 77, (%100)

hocam Code generotor sekmesine tıklayınca Gelişmiş ayarları göster kısmı var
(Show advanced options) burada reklam kodunu düzenleyebiliyorsunuz mesela ilk baştaki diyorki bir ziyaretciye 24 saatte kaç kez görünsün ben 2 yaptım
ama diğer alttakileri pek anlamadım onları kaç yapayım normal de default reklam kodu şu şekilde

<script>
var _pop = _pop || [];
_pop.push(['siteId', 613479]);
_pop.push(['minBid', 0]);
_pop.push(['popundersPerIP', 0]);
_pop.push(['delayBetween', 0]);
_pop.push(['default', false]);
_pop.push(['defaultPerDay', 0]);
_pop.push(['topmostLayer', false]);
(function() {
var pa = document.createElement('script'); pa.type = 'text/javascript'; pa.async = true;
var s = document.getElementsByTagName('script')[0];
pa.src = '//c1.popads.net/pop.js';
pa.function() {
var sa = document.createElement('script'); sa.type = 'text/javascript'; sa.async = true;
sa.src = '//c2.popads.net/pop.js';
s.parentNode.insertBefore(sa, s);
};
s.parentNode.insertBefore(pa, s);
})();
</script>

sıfır olan kısımlar gelişmiş ayarlara göre değişiyor yani ideal olanını nasıl bulup ayarlayayım

Ek olarak reklamlarımı ben nasıl görücem bunun bir yolu yokmu çünkü ne tür reklam çıkıyor nasıl çıkıyor hiç bir bilgim yok

hocam ben hiç dokunmadım o ayarlara. Sadece popunder ve tapunder reklamları göster diye ayarlama yapıp site kodunu öyle oluşturdum. Adcash gibi rahatsız edici olmadığından her ziyaretçiye kaç defa görüneceği gibi ayarlara dokunmadım. Reklamları görmek için bir arkadaşınızın bilgisayarından bakabilirsiniz. ya da birinden rica edip bakmasını isteyebilirsiniz. Ama pc'de adblock olmamalı. Ben kendi bilgisayarımdan başka sitelerin popads reklamlarını da göremiyorum mesela.
HastalaVista

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 21.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Seo Destekcisi
  • Konum Adana
  • Ad Soyad Ç** E**
  • Mesajlar 331
  • Beğeniler 53 / 49
  • Ticaret 59, (%100)

hocam ben hiç dokunmadım o ayarlara. Sadece popunder ve tapunder reklamları göster diye ayarlama yapıp site kodunu öyle oluşturdum. Adcash gibi rahatsız edici olmadığından her ziyaretçiye kaç defa görüneceği gibi ayarlara dokunmadım. Reklamları görmek için bir arkadaşınızın bilgisayarından bakabilirsiniz. ya da birinden rica edip bakmasını isteyebilirsiniz. Ama pc'de adblock olmamalı. Ben kendi bilgisayarımdan başka sitelerin popads reklamlarını da göremiyorum mesela.

verdiğiniz iblgiler için saolun hocam peki önerebileceğiniz iyi kazandıran video önü reklam şireketi varmı gösterim veya video reklam olabilir

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al