ThemeLove adlı üyeden alıntı

Serseri agzini topla yaziklar olsun yazdiklarina bak demiş :)
Ben de __"bi skype yükleyemeyene ne diyim afgelmez e güzel yükleyemedin mi diyim? Asıl şu kadar basit bişi için aklını kullanamayan sana yazıklar olsun" dedim :)

Ayrıca bot olduğunu hiç sanmıyorum aHoruz ' un dediği gibi tip biraz var bizde çok şükür kızlar ben bişi yazmadan da yazıyorlar. Gold üye olmadan bile ekmek çıkıyor :) Ha oynaş filan değil derdim yanlış anlaşılmasın. İleriye dönük ciddi bişi.. Çıkmaz ya.. Hani çıkarsa diye işte.. Piyango hesabı.. Akıllı telefonum olsa şimdiye çoktan buluşmuştum ama anlatmak istediğim netteki kızların aklını neredeyse hiç kullanmamaları.. Ya android se telefonun gir google markete ios ise gir app store skype yükle ben de pc den yazabileyim ama o kafa neredeeeee???? bu kadar olmamalı ya Türk kızı.. Yabancılar hem güzel hem sıcak kanlılar.. Bir de bu zeka ile bizim kızlar "hayat benim istediğime rol istediğime yol veririm havasında.." bir de "adam gibi adam" geyiğindeler.. yazık.. çoook yazık..

Her kızı aynı kefeye koyamazsınız. Sizde sanırım aşkı çok yanlış yerlerde arıyorsunuz o tip sitelerden başlayan ilişkilerden hayır gelmez zaten.