-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
halilyc adlı üyeden alıntı
Ben 200 altındaki sayfalara ufak harf değişiklikleriyle benzer isimler koyup şişirmiştim önceki sayfayı, şimdi elimde yok 200 altı sayfalar birleştirmek için :) Tamamen aynı olmasına gerek yok hocam, fifamods.com ise fifamodscom yapıyorum misal diğer sayfayı kabul ediyor facebook :)
200 beğeniye ulaşmamış sayfalarda zaten ismi komple değiştirebiliyorsun hocam, onları birleştirmek kolay. Sen 250k sayfa ile 12k sayfayı birleştiriyo musun ondan haber ver :) 200 beğeniye ulaşmamış sayfayı birleştirsen ne birleştirmesen de, ben zaten günde 200 kişiden daha fazla artıyorum sayfa beğenisini :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ağacı Sev Yeşili Koru Ayıyı Öp!
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Küçük sayfalarınızı başka bir hesaba yönlendirin o hesapta isim değişikliği talebinde bulunun. Şöyle anlatayım.
1. A facebook hesabında ana sayfanız FİFA 15
2. B facebook hesabında ki PES 2015 sayfayıda FIFA 15 olarak değiştirme talebinde bulunun.
böyle böyle yaparak en son ana sayfa ile birleştirin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
evet hocam. bunu önermemin nedeni mevcut hesapta olan bir sayfa ismini öneremiyorsunuz. o yüzden başka hesapta o ismi önermeniz gerekiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Grafik tasarım,Fotoğrafçılık,
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sayfa ismi değiştirmek isteyenler bana ulaşabilir.. Kısmı değişiklikler yapıp sayfaları birleştirebilirim..