KaGaN
1881-193∞
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Coğrafyacı
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba arkadaşlar.
Konuyu açacak başka yer bulamadım eğer yeri yanlışsa şimdiden özür diliyorum.
Birkaç aydır üniversite sözlüğü üzerinde çalışıyorum ama rektörlükle görüşmelerim hiç olumlu sonuçlanmadı sonuç olarak bana destek vermeyeceklerini belirttiler. Hesapladığıma göre bayağı bir para harcamışım(site şu anda bile vds üzerinde barınıyor). SEO işlemlerine bile tek başına 400TL'ye yakın param gitmiş buna rağmen hem site pek tutmuyor hem de rektörlük "bize ne arkadaş biz mi aç dedik?" tavrını takınıyor.
Ben de madem öyle temayı satarım diye düşündüm.
Bahsettiğim tema imzamdaki sözlükte bulunan bir Wordpress teması.
Sizce değeri var mıdır?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Hocam bence temanız satılmaz.Bu temadan daha güzel ve ücretsiz olan temalar var.Tabi benim görüşüm bu yönde.Belki çok beğenip alan olur.Birde keşke seo işlerini ücretli yaptırmasaydınız.Doğal seo yöntemleri herzaman daha iyidir.Ücretli yöntemler sitenizi sadece bir süreliğine yukarı çıkarır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Şahsen sözlük sitesi açacak olsam bunu WordPress ile yapmazdım. İşin bu tarafını bir kenara bırakırsak açıkçası temanın da iyi olduğunu düşünmüyorum. Bence satılmaz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yazılarda ki gölgelendirmeleri kaldırın siteye girince insanın direk gözünü alıyor ve rahatsız ediyor, insanın eli otomatik olarak çarpı işaretine gidiyor. Gölgelendirmeleri kaldırıp yazı fontlarını daha düz yapın. Eğik yazı fontları güzel durmuyor sitelerde.
Profesyonel makale hizmeti için iletişime geçebilirsiniz.