lostyazilim
tr.link

Backlink ve Tanıtım Yazısına Ne Zaman Başlanmalı?

3 Mesajlar 674 Okunma
lstbozum
tr.link

d0lunay d0lunay WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek inşaat mühendisi
  • Mesajlar 66
  • Beğeniler 15 / 9
  • Ticaret 1, (%100)
arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi sorum. 3 adet websitem var. bunlardan birisi e-ticaret, birisi haber, birisi de blog. haber ve blog sitelerime günlük 100er civarı özgün içerik giriliyor bot ile. haber sitesi 2 haftalık 550 index almış durumda. blog ise 1 haftalık daha 50 index bulunmakta. bu sitelere nasıl bir backlink ya da tanıtım yazısı çalışması yapmalıyım ? backlink mi almalıyım tanıtım yazısı mı ? veya hiçbirşey yapmadan beklemeli miyim bir süre ? ya da başka tavsiyesi olan arkadaşlar fikirleriniz ve yorumlarınız benim için önemli. şimdiden teşekkürler

wmaraci
reklam

hairmed hairmed WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Full Stack Web Developer
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad T** Ü**
  • Mesajlar 141
  • Beğeniler 14 / 66
  • Ticaret 5, (%100)
Günlük 100 özgün içeriği botlarla nasıl oluşturuyorsunuz? Özgün değildir o. O kadar içerik girerseniz, hele de yeni bir siteye, kısa süre içinde filtreye girersiniz.

Tanıtım yazısı ilk birkaç aydan sonra tavsiye ederim. Tabiki sitenizle alakalı sayfalardan alacağız tanıtım yazıları önemli. Alakasız sayfalardan alacağınıza hiç almayın.

d0lunay d0lunay WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek inşaat mühendisi
  • Mesajlar 66
  • Beğeniler 15 / 9
  • Ticaret 1, (%100)

hairmed adlı üyeden alıntı

Günlük 100 özgün içeriği botlarla nasıl oluşturuyorsunuz? Özgün değildir o. O kadar içerik girerseniz, hele de yeni bir siteye, kısa süre içinde filtreye girersiniz.

Tanıtım yazısı ilk birkaç aydan sonra tavsiye ederim. Tabiki sitenizle alakalı sayfalardan alacağız tanıtım yazıları önemli. Alakasız sayfalardan alacağınıza hiç almayın.

hocam botu kontrol ettim. spinner le bazı cümleler mantıksız olabiliyor ama minimum %60 oranında özgünleştiriyor içeriği. peki şu an tek bir siteden backlink alsam sizce faydası olur mu ?

Edit : @hairmed hocam dediğinden sonra 2 dakika önce siteme eklenen içeriği kontrol ettim. %92 oranında özgündü. genel olarakta bu şekilde. minimum %60 ı gördüm

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al