Öncelikle o değerli güzel yorumlarınız için Hepinize ayrı ayrı teşekür ederim arkadaşlar Çok fazla zamanım olmadığı için hepinize tek tek yazamıyorum kusurabakmayın. Elimden geldiğince sorularınızı yanıtlamaya çalışayım.

Soru 1 ücretsiz backlinlerin siteye zararı olurmu : Ücretsiz backlinten kastınız Reklamsiniz.com'dan alıdğınız backlinkler ise zarar söz konusu dahi değildir.Onca para ödeyip aldığınız tanıtım yazılarından çok daha kaliteli bir backlinktir. Otomatik backlink gönderme sayfamızdan gönderdiğiniz backlinlerinde kesinlikle hiç bir zararı yoktur. Biz Buna whois backlink diyoruz Bunuda Bir çok seo paketlerinde ücretle alıyorsunuz Reklamsiniz.com Ücretsiz olarak dilediğiniz kadar kullanma şansını veriyor size kafanıza soru işareti takılıyorsa otomatik backlink gönder sayfamızdaki kutuya reklamsiniz.com yazın gönderin bunu defalarca yapabilirsiniz.Zararlı olan hiç bir şey Reklamsiniz.com bünyesinde barınamaz.

Soru 2 Üyelik yapamıyorum : Eğer üyelik oluşturamıyorsanız eklediğiniz linkle daha önce kayıt olunmuştur.Yada ban yemiştir kurallara uymadığı için Çünki elimizden geldiğince sitemizi elit tutmaya çalışıyoruz spam bir site olmaması için çok çapa gösteriyoruz bu yüzden kurallara uymayan kullanıcılar bir daha erişim sağlayamıycak şekilde hard banned yemektedir.

İLGİ VE ALAKANIZA ÇOK TEŞEKÜR EDERİM.
SİTEMİZDE GÜZEL ZAMAN GEÇİRMENİZ DİLEĞİMLE HOŞÇAKALIN.