Genc
Computer Engineer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
49, (%98)
Yani ne dememizi istiyorsun anlamadım ; son günlerde onlarca yazı çıktı herkes diyor index düştü ölüm mü ya anlamadım gitti.
Bazı arkadaşlar saten açıklama yaptılar ; google algoritmamı ne deniyormuş
daha fazla kişi indexim düştü diye lütfen konu açmasın. :(
Genc
Computer Engineer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
49, (%98)
yani tamam anladım yardım platformu yanlız ; aynı konuyu üstelemeye gerek yok geçmişde biraz aratşırma yapılmalı diye düşünüyorum.Bu forumda bir arama yapsın indexim düştü diye orda yazılan yorumlara baksın aynı konulu yazıyı paylaşmasına gerek bile yok.
amacım balta değildir , yanlış anlamayın
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Benimde düşüyor ara sıra sonra yeniden tavan yapıyor! :) Ama benimki WP :)
Birde şöyle birşey var Blogger ile yayın yapan blogların hepsinde olur bu sıkıntı. İndex bir düşer bir artar. Ve genellikle Blogger kullanıp 1k+ indexi geçmek zordur.
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Eski blogger'ci olarak yakışmadı kral sana:) ben bloggerciyim 2k indexim var;) hiçte zorlanmadım.. Wp'de host bi kesinti yapsın :) yine gel :D
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
kralizasyon adlı üyeden alıntı
Ya ben genel olarak konuşmuştum. Sen genelin dışındasın :D
Valla ne yalan söyleyeyim ne alan adımda bir sıkıntı var ne de hostta. Yalnız ben alışamadım bu wordpress'e. Sitemi biri hackleyecekte bütün yeni yazıalr heba olucakmış gibi geliyor bana her zaman. Birde çok sıkıntılı bu wordpress. Birşeyi daha söylemek istiyorum bir aydır wordpress kullanıyorum henüz temamı editleyemedim, wordpress tema yapmak ve editlemek bana zor göründü biraz. Blogger ne kolaydı. Yükle temayı başla CSS kodlarını değiştirmeye. Ama ne yalan söyleyeyi bu wp bana karışık geldi yahu :)
Yaşamayı düşündüklerin için bende geçmiyorum işte google admin hesabıma girerken cep telefonuma şifre geliyor onu girip kullanıcı paneline girebiliyorum :) Ama wp öyle degil.. Ben bu blogger'i cok seviyorum :) Bu sevda bitmez:D artık aramızda duygusal bi bag var:d ayrıca host kesintisi yok .. su sıkıntısı yok bu sıkıntısı yok trafik doldu elektirikler kesildi sular yoktu derdi tasası yok kafam rahat:D .js dosyalarını kendi hostuma atcam inan güvenmiyorum isimtescile :D
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.