Merhaba, sitede memnun olmadığım bazı yerlerin değiştirilmesi, eksiklerin giderilmesi, ufak çaplı seo çalışması v.b gibi çalışmaların yapılması gerekmektedir.
Sitemin altyapısı Wordpress ve adı www.bakburadavar.com ' dur. Bu site için yapılmasını istediklerime istinaden bir liste hazırladım ve bunu işle ilgilenen arkadaşlarla paylaşabilirim.
İşleri toplu olarak değerlendirip bana tek bir fiyat verecek uygun bir ücret dahilinde bu işlere talip olacak arkadaşlar bana mesaj atabilir. Yapacağımız işin başında sizden işlerin yapılmasına dair aldığım taahhüdün tüm gereklerini isterim ve bana düşenleri de yerine getiririm.
Yapılacak işleri kalem kalem yazarım ve her birine kalem kalem cevap beklerim. Örnekle açıklamak gerekirse;
1 * Siteye bu eklenecek
1 * Siteye bunu ekleyebilirim
veya
1 * Ben bunu yapamam
şeklinde. Açık ve net bir konuşma sonrasında açık ve net bir iş beklerim.
İnternet adına da referansım vardır, gerçek hayata dair bölgesel referansımda. Karşımdaki kişiden de referans beklerim. Teşekkürler.
Edit: Öncelikle şunu belirtmek isterim ki; iş öncesinde hiçbir ödeme gerçekleştirmem! Bundan 1-2 ay kadar önce iş yapmayı düşündüğüm bir arkadaşa yaptığım ödemeyi geri almak için çok uğraştım. Ödemenin yarısı alındı fakat hiçbir iş yapılmadı. 2-3 hafta oyalandık durduk anlaşılacağı gibi. O arkadaşın kullanıcı profiline yorum bırakmadım, kendisi ile ilgili forumda hiçbir şey yazmadım ama artık kendimi de sağlama almak istiyorum. Samimiyetime güvenmeyen benimle iş yapmasın, kimsenin 3 kuruşunda gözüm yok, kimseye de para kaptırmaya niyetli değilim. Bende kimsenin parası kalmaz ama nedense benim param kalıyor. Her şekilde referansım vardır. Yapılan işlerin bir kısmı bittiğinde ve somut bir şeyler görmeye başladığımda ödemenizin bir kısmını gerçekleştiririm ve iş sonunda listemizde belirtilen ve onay alınan işler bittiyse ödemenizin tamamını alırsınız.
İletişim: Forumdan mesaj veya Whatsapp: 0.554.466 25 70 ...