Arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için hepinize canı gönülden teşekkür ederim.

1-) Şu resim optimizasyon işleminin nasıl yapıldığını biraz detay geçer misiniz? Zira tam olarak izleyeceğim adımları bilmiyorum.

Misal Photoshop da dediğiniz şekilde, tüm fotoğrafları "Web İçin Kaydet" şeklinde kaydettiğimde 1,2mb olan dosya 280kb a iniyor tamam. Ancak fotoğrafın mevcut pikseline hiç dokunmuyorum halbuki fotoğrafın pikseli çok büyük. Piksel değerini de düşürmem gerekiyor mu? Üstelik bütün fotoğraflar için bu işlemi, piksellerini küçültmeden uygulayıp siteye attım ama gene aynı sorun oluştu. Fotoğraflara ilk girildiğinde hepsi ön belleğe alınıyor, ancak sayfayı yenilediğinde de galeri görünümü açılıyor.

2-) www.e-erteknik.com sitesini, Google My Business platformuna kayıt ettim ve işletme adresine 15 gün sonra Google dan gelen zarftaki doğrulama kodu ile firmayı doğrulayarak kaydımı gerçekleştirdim. Ancak, My Business sayfasına firmanın adresini nokta atışı kaydetmeme rağmen, firma ne google haritalarda ne google earth da vs google'ın hiç bir platformunda gözükmüyor. 20 gündür beklememe rağmen hala gözükmedi. Yanlışı nerede yapıyorum?

Google haritalardan, şirketin bulunduğu sokağın koordinatını siteye de ekledim. Yani orada da gözükmüyor.

Yardımcı olursanız minnettar kalırım.