Şimdi anlatayım;

facebook, müşterilerinin yaptığı reklamlardan ay'dan ay'a çekiyor parayı.. Yani reklam veriyorsunuz, o verdiğiniz reklamların ücreti ay sonunda sizden tahsil ediliyor. Eğer hesabınızdan parayı çekemez ise hesabınızı kapatıyor.

(eğer biz istersek 30 lira borcumuz olduğunda, ay sonunu beklemeden direkt ödeme yapabiliyoruz. Öyle bi' hakkımız var yani)

Bilmiyorum, bazı sorduğum kişiler, reklamı verdikten 24 saat sonra parayı çektiğini sölüyor facebook'un.. Ama bende öyle olmuyor. Ben sürekli ön ödemeli kartları tanıttığım için mi böyle oluyor anlamış değilim..


Benim arkadaşım gözlerimin önünde 2 bin liralık reklam verdi kartında 5 kuruş yokken.. Bir kaç gün sonra ben 100 liralık reklam verdim (hesabımda 10 lira varken) reklamım onaylandı, hatta sayfamın erişimleri tavan yaptı. Ama facebook o 10 lirayı bile çekmedi hesapdan.. 2 gün sonra gittim başka bir yerde o 10 lirayıda harcadım.. 1 ay sonra hesabım kapandı yenisini açtım.

Verhasıl, şimdi ben binlerce liralık reklam dahi versem facebook bu reklamı onaylayıp yayınlayacak. Ama ay sonu ben arazi olduğumda parayı benden çekemeyecek ve hesabımı kapatacak -ki bu o kadar da önemli bir şey değil, yenisini açarız-



Çok saçma bir sistem değil mi sizce de? o halde herkes facebook'u dolandırsın. Birileri çıkıp fake hesap açıp başka birinin adına sanal kart oluşturup paso reklam versin?