lostyazilim
tr.link

Backlink İçin Sayfalar

7 Mesajlar 887 Okunma
lstbozum
tr.link

crbaron crbaron WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek bilgisayar mühendisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 21
  • Beğeniler 1 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Backlink ve SEO işine girmek istiyorum.
Sorum şu:
10 tane domain almayı düşünüyorum.
1-) Bu 10 domainin 10 da farklı iplerde olması şart mı?
2-) Domainlerin bağlantıları nasıl olmalı birbirine? LinkWhell yönteminde her site birbirini takip edecek şekilde link veriliyor. Birden fazla link versem sıkıntı olur mu?
A,B,C,D,E,F,G,H,J,K
A Sitesine -->BCDEFGHJK
B Sitesine -->CDEFGHJK
C Sitesine -->DEFGHJK
D Sitesine -->EFGHJK
E Sitesine -->FGHJK
.
.
.
Şeklinde link versem nasıl olur?Hangisi faydalı.

3-) Alacağım domainlerin uzantısı önemli mi?
4-) Linkler nasıl verilmeli? Tek Metin bütün sitelerde mi yayınlanmalı? Yoksa bir metin sitede defalarca mı yayınlanmalı? Sonuçta binlerce linklerden bahsediyoruz.
5-) Linklerin süreli ne kadar olmalı. Bir süre sonra kaldırmak gerekir mi?

NOT: WMARACINI uzun süredir takip ediyorum. Yeni üye olma fırsatım oldu.

wmaraci
reklam

hasaaab hasaaab WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Desinatör
  • Mesajlar 369
  • Beğeniler 40 / 73
  • Ticaret 12, (%100)
1 seo işi 10 domain ile bitecekse hemen yapayım. 2 şevkini kırmak istemem ama biraz daha arastir. 3 eğer sel işine girmek istersen kaliteli siteleri takip et.

• Üyelik 18.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 21
  • Beğeniler 1 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Peki nasıl bir yol izlemem gerek?

kendoka kendoka Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Geleneksel Tedavi Usulleri Uzmanı
  • Konum Konya
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 1393
  • Beğeniler 257 / 275
  • Ticaret 25, (%100)
İzlediğin yol doğru. Sağa sola pek kulak asma. Senin yazını okudum ustam hiç bir yerinde seo= backlink yazdığını görmedim ama bazı arkadaslar sanki böyle söylemişsin gibi konuşurlar. Dikkat et. Aslında bir çok rakibinin olduğu bir platformda soru soruyorsun. Böyle şevkini kırmak istemeden gömüp bırakırlar.

10 siten varsa 2 gruba ayır. C class iplerde tut.

Elinde 5 sitelik 2 grup varya mesela. A grubundan B grubundakilere backlink ver. yani her site 5 tane backlink sahibi olsun. Kendisine link verene ilk aşamada link vermesin.

Benim burada söyleyeceğim şey hayırlı olsun. Sitelerin belli bir sağlamlığa gelmeden link çıkışlarını sakın yapma.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 18.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 21
  • Beğeniler 1 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

kendoka adlı üyeden alıntı

İzlediğin yol doğru. Sağa sola pek kulak asma. Senin yazını okudum ustam hiç bir yerinde seo= backlink yazdığını görmedim ama bazı arkadaslar sanki böyle söylemişsin gibi konuşurlar. Dikkat et. Aslında bir çok rakibinin olduğu bir platformda soru soruyorsun. Böyle şevkini kırmak istemeden gömüp bırakırlar.

10 siten varsa 2 gruba ayır. C class iplerde tut.

Elinde 5 sitelik 2 grup varya mesela. A grubundan B grubundakilere backlink ver. yani her site 5 tane backlink sahibi olsun. Kendisine link verene ilk aşamada link vermesin.

Benim burada söyleyeceğim şey hayırlı olsun. Sitelerin belli bir sağlamlığa gelmeden link çıkışlarını sakın yapma.

Kardeşim teşekkür ederim yorumun için. Farkındayım rakiplerimin olduğu bir platform olduğunun. Ama ben bu işi 1 yılda geçse 10 yılda geçse öğreneceğim. SEO işinin ilk aşaması site içeriği olduğunu biliyorum. Kendimiz için yaptığım sitede kendi il adımız eklendiğinde ilk sıralara çıkıyoruz. Zaten bizim için önemli olan buydu ve dışarıdan linkimiz neredeyse hiç yok. Kolay bir keyword de değildi. Çünkü sitemizin içeriği sağlam.

Peki C Class IP leri unut demişsin ya. Yaptığım araştırmalarda aynı IP bloguna sahip sitelerin linkleri pek dikkate alınmıyormuş.Zaten bizim şuan kullandığımız IP'ler C Class IP değil midir?

kendoka kendoka Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Geleneksel Tedavi Usulleri Uzmanı
  • Konum Konya
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 1393
  • Beğeniler 257 / 275
  • Ticaret 25, (%100)

crbaron adlı üyeden alıntı

Kardeşim teşekkür ederim yorumun için. Farkındayım rakiplerimin olduğu bir platform olduğunun. Ama ben bu işi 1 yılda geçse 10 yılda geçse öğreneceğim. SEO işinin ilk aşaması site içeriği olduğunu biliyorum. Kendimiz için yaptığım sitede kendi il adımız eklendiğinde ilk sıralara çıkıyoruz. Zaten bizim için önemli olan buydu ve dışarıdan linkimiz neredeyse hiç yok. Kolay bir keyword de değildi. Çünkü sitemizin içeriği sağlam.

Peki C Class IP leri unut demişsin ya. Yaptığım araştırmalarda aynı IP bloguna sahip sitelerin linkleri pek dikkate alınmıyormuş.Zaten bizim şuan kullandığımız IP'ler C Class IP değil midir?

C class ip lerde TUT :)

• Üyelik 18.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 21
  • Beğeniler 1 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
güncel

Site Ayarları