BakalimBilelim adlı üyeden alıntı
Değerli arkadaşlarım, bana yorum atanlarınız var ise atmasın lütfen. Ben 25 itibariyle gruptan ayrılmak istediğimi hatta ayrıldığımı(yetiştiremediğim için) belirttim burda. Sanırım kimse görmedi.Yorum olarak da sadece 24 mart eksik idi. 25 itibariyle grupta saymadım kendimi zaten.
Eksik olan 24 mart yorumlarını da dün attım birçoğunuza. Sanırım 2-3 site eksik kaldı. Onların 24 mart yorumlarını da atıp eksiğimi tamamlamış olacağım.
Emin olun vaktim olsa erinmeden 10 ar yorum bile atarım ama vakit kalmadı artık.
Bana yorum atmayın arkadaşlar, hakkınızı da helal edin.
kusura bakmayın hocam mesajınızı görmüştümde kaldırmayı unutmuşum hemen kaldırayım.Bu güne kadar grubumuza verdiğiniz destek için teşekkür ederim.İyi Çalışmalar.
Ek Olarak: Arkadaşlar bu aralar işlerimin yoğunluğundan dolayı aktif olarak grupla ilgilenemedim bir süredir yorum yapmadığı Tesbit edilen Akdenizz adlı üye gruptan atılmıştır..
Ayrıca bakalımbilelim adlı üyemiz kendi isteğiyle gruptan çıkmıştır.Kendisi grubumuzda aktif aktif olduğu sürece görevini fazlasıyla yerine getirmiştir.Teşekkür ederiz.
Grup faaliyetlerine başlamadan önce lütfen ilk mesajı kontrol ediniz.