Hocam pmden üstü kapalı bahsedinki insanlar ne hakkında konuşcaklarını bilsin.
Hocam burdan yazayım ozaman. 100 Tl ye bir ürünümüz var onu 1 kere alıyorsun her ay aynı ürünü veriyorum tekrar ama para ödemiyorsun. Birde her ay bu ürünü sattığın kişilerden ömür boyu para kazanıyorsun. şöyle düşün ürünümüzü x kişisine sattın ömür boyu sana asgeri maaş veriyorum hemde her ay ürünü almış oluyorsun. en detaylı bukadar anlatırım.yanlış anlaşılmalar oluyor. sürekli ürün satman gerekiyor gibi öyle bişey yok yok bikere satar ömür boyu kazanırsın yatarak. kazancı çok iyi. sistemin sahibi benim. şuan paypal üzeri başladım 15 günde çok iyi rakamlar geldi. buyüzden şuan sistemi durdurup geri ödemeleri yaptım insanların. yasallaşıp. vergi +para kazandırdığım için stopaj kescem. Buda işi türkiyede yapıp ağı genişletmek demek. Sistemin nasıl işlediğini asla anlatmıyorum matematiksel olarak zarar ediyor gibi görünüyor. ama kazanıyoruz aslında onuda ben buldum işte.ve değerinde ürün olup herşey yasal bizzat maliye aranarak bilgi alındı.sistemi durdurdum beklemedeyim. benim için yasallaşmama yardımcı olacak yani ortalama 1200 tl başlangıçta giderimiz var sonra ise aylık 650 tl civarı. ortak olacak kişi bunları ödüyecek sadece her ay.başka bi ödemesi yok.şirketede yüzde olarak ortak yapacağım. %40 gelirden pay. Lütfen amway , mega , oriflime tarzı sistemlerle karıştırmayalım.Sistemi öyle bir durum yok. ücret birkere ödenir ömür boyu hem kazanılır hemde ürün her ay kullanılır. Aradaki uçurumu bu kelimelerden anlayabilirsiniz. birde sürekli ürün pazarlama zorunluluğu yok 1 kere . SANIRIM İŞTEN VE SİSTEMDEN KENDİ ÇAPIMDA ANLATIM YAPTIM YETERLİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.İLERDE ÇOK İYİ YERLERE GELİNECEK HEMDE KISA BİR SÜREDE BUNU BELİRTEYİM GELEN ARKADAŞ SONUNU DÜŞÜNEREK GELSİN BENCE.
Ek Olarak:
Bir işten bu kadar eminsin ve etrafında sana 2-4 bin verecek bir yatırımcı yok öyle mi? Her ay %100 cebe koyup borcunu kapatsan sonra daha iyi olmaz mı? Ben şahsen projemden çok emin olsam ortak aramazdım. Neyse başarılar.
HOCAM YASAL GİRECEK olmam aylık belli miktarda ödeme istemekte. etrafımda var ama kafama yatan yok zaten gelenle ortak olcam demiyorum. kafama yatarsa. bana işi anlatınca yüksek miktarda yatırım yapacaklar var ama adamlar paraya doygun kişiler. heycanları yok.
Ek Olarak:
Hocam pmden üstü kapalı bahsedinki insanlar ne hakkında konuşcaklarını bilsin.
bu arada işin sahibi biz oluyoruz işe sokmuyorum gelen kişiyi bunuda not düşeyim