Doping Creative adlı üyeden alıntı

Hocam ürün 10 tl den satılınca %10 komisyon alırsanız 671 üye olursa 671 tl olur ;) aynı sayıyı 100 tl ile sağlarsanız 6710 Tl olur. Saadet zincirinde bir kişi getirirsiniz o kişi getirdikce para veri bizde bu durum yok bir ürün vardır satarsınız bir kişiye . o kişiden aldığınız kazancı size ömür boyu yatırılır. artı sizin aldığınız ürün ise size her ay maaşınız yataken tekrar verilir. BUNU YAPABİLEN VARMI ZİNCİRDE ? yada şöyle anlatim zincir dediğiniz sistemde kişi getirdikce para kazanırsınız bizde ürün satarsınız ürünü sattığınız kişi ürünü sürekli alır 1 kere para öder. artı maaş alır sürekli. zincirlerde sürekli kişi getirmeniz istenir.

KUSURA BAKMAYINDA.YAPABİLEN VARSA BUYURSUN :) ZATEN NERDE BİŞEY BULUNSA İLLA Bİ KARŞILAŞTIRMA TAŞ KOYMA KARŞI ÇIKMA :)YANLIŞ ANLAMAYINDA BU ZİHNİYETTEKİ ARKADAŞLAR ÖMÜR BOYU SADECE KONUŞURLAR.HEP AYNI YERDE OLUP 1 ADIM İLERİ GİTMEZLER O YÜZDEN İNSANLARI KARALAMAK YERİNE BİRAZ DÜŞÜNMEK LAZIM. NE NE DEĞİL BARİ KARŞILAŞTIRMA YAPIYORSUNUZ DOĞRU DÜZGÜN YAPIN.

Ek Olarak:

BU ARADA GELEN ARKADAŞ 2000 VERMİCEK AYLIK SÜREKLİ Bİ GİDER VAR ONU ÖDEYECEK.YASAL Bİ PRESODUR VAR STOPAJLAR OLSUN VERGİ OLSUN BUNUN YANINDA BAĞKUR VB.

Tek farkı kelime oyunu olması. Saadet zincirinde kişi getirirsin sizinkinde de ürün satarsın kazanırsın. Tek farkı bu. Sizinkinde de sürekli ürün satman gerek. Ömür boyu para gelecek demişsiniz. 100 liralık birşey sattım. Aylık 10 kuruş mu gelecek bana?
Ürünü her ay vermekte yine kelime oyunu. Saadet zincirinde sana birşey satarlar. O tamamen senin olur. Sizinkinde de ürün her ay yenileniyor. Aynı hesap. Hiçbir farkı yok yani.
2000 lira kazandıramayan ama çok özgün, kusursuz, rakiplerinden farklı, muhteşem bir sistem yani!