Nuggets adlı üyeden alıntı

Beğenilerini günlük olarak takip ediyorum. Ortama 1000-1500 kişi civarında bir artışı söz konusu. Verdiği reklamında bunda etkisi var. Kendilerine bir sorayım ne kadarlık bir görüntüleme ve etkileşim oluyor yazarım buraya. Ama belirttiğim gibi ticari bir amaç varsa ücreti küçümsememek en iyisi. Yoksa hayal kırıklığı olmasın sizin açınızdan. Sonuçta organik yarım milyon insandan bahsediyoruz. Belli saat aralıklarında birçoğu aktif olursa gerçekten çok ciddi bir kitle.


güzel bir ekibimiz var. farklı sitelerde misafir yazar olarak yazılar yazdık ve denemeler yaptık. yazılarımız gerçekten ilgi çekiyor. o yüzden Google reklamları ile kazanç sağlamak istiyoruz. sıfırdan başlamak yerine de sayfa satın almayı düşündük. 4-5 bin liraya katlanabiliriz ama odan fazlası bizi aşıyor maalesef :)

Ek Olarak:

elegan adlı üyeden alıntı

bu 40 bin diyenler neyin kafasında :D günlük 50 lira reklam harcaması ile 1000 beğeni geliyor eticaret sitemizin facebook sayfasına. buda 500.000 beğeni için 25.000 tl demek. Oda yalnızca reklamla ve bu bir e ticaret sayfası eğlence sayfası olursa bu maliyet reklam ile 10.000 e düşer.


peki kişisel bakım alanıyla ilgili ne düşünüyorsunuz? o alanda bir sayfa açsak ne kadar bir reklam bütçesi ayırmamız gerekir sizce ?