Her ay parfüm veriyoruz hocam.Adresinize gönderiliyor.kılıf falanda yok. parfumu 1 kişiye sattınız ömür boyu 90 tl alırsınız her ay başkasına satmanıza gerek yok. 10 kişiye satarsınız ömür boyu 900 tl alırsınız aylık hemde her ay parfum gelir. yani benim ürünümü pazarla diyorum.Bukadar basit.Hala Söylediklerinizin arkasındamısınız ? Eğer bu dediklerime ramen zincir diyorsanız. Diyebilcem tek şey zihniyetinizi değiştirin. :) önce bana her ay nasıl verebildiğimi açıklayabilirmisiniz.? sistemin mukemmelliği burda zaten :) Yani her ay ürüne para ödemeden nasıl size kazandırıyorum.? bana bunları açıklayın hocam önce saadet zincirleri pramide sistemdir benimki affilaite . yasal zincirle alakası yok.Bugün birçok firma yapıyor fakat bendeki fark aylık size ürün vermem parasız ve ürün satmadan aynı parayı kazandırmamdır.bunu yapabilen bir firma gösterin herkesin huzurunda söylüyorum.Buraı terkeder uğramam...2000 Tl kazandıramayan değil 15 günde 671 tl aldım çünkü ürünü 10 tl ye sattım :) 100 tl ürün şu an aynı sayıda 15 günde kazanç 6710 Tl olacak türkçeniz sorunlu okuma yazmanz yoksa tekrar okuyun şimdi cevap bekliyorum
Yine aynı düşünüyorum. Sadece kelime oyunu var.
1- 100 TL'ye parfüm alıyorum.
2- Sonra siz bana 90 TL geri veriyorsunuz. Yani bana 10 TL'ye parfüm satmış oluyorsunuz.
3- Ama ben 10 TL'ye parfüm almış gibi değil bana havadan 90 TL verilmiş gibi hissediyorum. Binevi oyun.
4- Ve bu oyunu da bana istediğim kişilere yapabilme özgürlüğü veriyorsunuz.
5- Benim sattığım insanlarda benim gibi düşündüğünden bu böyle devam ediyor.