Müşterim ile görüştüm.
Şu an 290.000 kişiye ulaşılmış. Ortalama olarak paylaşımları %5-8'lik bir kitlece görünüyor. Her paylaşımları ortalama 10.000 bin kişi tarafından görünüyor.
Sizin almayı düşündüğünüz ilgili sayfada da ortalama 20.000 25.000 kişinin payalaşımlarınızı göreceğini baz alabiliriz.
Burada şöyle soruları cevaplamanız lazım.
Bu sayfanın kitlesi bana uyar mı?
Sayfaya vereceğim ciddi bütçe ile kendi sayfamı büyütebilir miyim?
Ona göre yolunuzu çizebilirsiniz. 10.000 TL bütçe ile kendi sayfanızı ciddi yerlere getirebilirsiniz. Ama bu konuda nokta atışı yapmak için dediğim gibi iyi düşünmek gerek.
Şu an 290.000 kişiye ulaşılmış. Ortalama olarak paylaşımları %5-8'lik bir kitlece görünüyor. Her paylaşımları ortalama 10.000 bin kişi tarafından görünüyor.
Sizin almayı düşündüğünüz ilgili sayfada da ortalama 20.000 25.000 kişinin payalaşımlarınızı göreceğini baz alabiliriz.
Burada şöyle soruları cevaplamanız lazım.
Bu sayfanın kitlesi bana uyar mı?
Sayfaya vereceğim ciddi bütçe ile kendi sayfamı büyütebilir miyim?
Ona göre yolunuzu çizebilirsiniz. 10.000 TL bütçe ile kendi sayfanızı ciddi yerlere getirebilirsiniz. Ama bu konuda nokta atışı yapmak için dediğim gibi iyi düşünmek gerek.
ilginiz için çok teşekkür ederim. ilk aşamada ekipteki arkadaşları motive etmek için güzel hit getirebilir diye facebook sayfası düşünüyorum. ardından disiplinli çalışma ile farklı kanallardan da trafik elde edilebilir.