Fb son 1 seneden beri guncelleme icersinde hocam eğer ki bu begeni olayını fb uzerinden yapacaksaniz sizin dediğiniz gibi bi durum yok. :) Bunda 2 sene once 10 binliraya gerçekten 3 milyon uye yapabilirdiniz ama bugunun sartlarinda zor.
Hocam, Güncellemelerden dolayı üye kayıpları olacaktır. Zaten bir çok kişinin facebook sayfalarını satmaya başlamasında ki asıl neden budur. Benim burada asıl değinmek istediğim, 500k'lık bir facebook sayfası için 10 Bin liranın çok yüksek bir rakam oldugudur.
Ben hiç bir zaman sosyal medya veya oraya buraya bel bağlamadım, bağlamam da. Yarın ne olacagı belli olmayan, Yönetimi başka kişilerin elinde olan sitelerin, bu gün getirisi varken yarın hiçbir getirisi olmaya bilir. Facebook sayfa güncellemesi yapıyor, Hotmail özel alan adına mail vermeyi kaaptıyor vs uzar liste.
Ciddi anlamda benim 10 Bin liram olsa, ben yatırımı kendi siteme yaparım. kararları benim elimde olur en azından. içerik satın alırım, seo ya yatırım yapar, çekilişler düzenler marka olmayı hedeflerim.