-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
53, (%98)
arkadaşlar sitem için yeni adsense başvurusunda bulunuyorum farklı hesapla adsense hesabınız var diyor bahsettiği hesabı açıyorum site ekleme bölümü yok bahsettiği hesapta benim youtube için ayarladığım hesap yardımcı olur musunuz
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
Genel olarak makaleci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Adsense bizim başvurduğumuzdan çok farklı şekilde kabul ediyor artık üyeleri, insanlara postayla gönderim falan yapıyorlar.
Ama şöyle bir şey var ki: eğer sizin bir gmail hesabınız varsa, ve bunu youtube için aldıysanız, adsense başvurusunu da onunla yapın. Farklı hesaplarla aynı ip üzerinden giriş yapmak ban sebebi zaten.
Yanıt yazan olmadığı için yardımcı olmak istedim; yeni başvurular hakkında çok bilgim yok, ama umarım bilgi işinize yarar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Adsense
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
bütün çerezleri silin yeni gmail hesabı açın yeni bir tane tarayıcı kurun o tarayıcıdan girip başvuru yapın ad soyad ve adres kısımlarına sallama bilgiler yazın gönderin sorun yaşamazsınız
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Eski youtube hesabınıza girip hesabı yükselt bölümünü kullanabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Özür dilerim yanlış söyledim. Youtube hesabınıza değil, youtube için kullanmış olduğunuz adsense hesabına giriş yapın. En üstteki menüden reklamlarıma tıklayın ve solda açılan yeni menünün en altında diğer ürünler yazıyor ona tıklayın. Karşınıza "hemen yeni bir sürüme geçin" yazısı gelecek ona tıklayın ve yeni site url nizi girip onaylayın. Ardından sitenize hemen reklam birimi oluştup sayfalarınıza reklam ekleyin ve bekleyin.