Yaklaşık 10 yıldır Türkiye'nin önde gelen haber sitelerinde ve uluslararası yayın organlarında çalıştım... Yöneticilik yaptım... Geldiğim noktada artık kendi haber sayfamı kurma kararı aldım... Ekonomi ve Finans haberleri yayını yapacak site için tasarım ve altyapı çalışması bitti... SEO çalışması yapıldı...
Ancak bütçem sınırlı... Dolayısı ile sayfanın reklam gelirlerini karşılayacak bir sponsor arıyorum... Benim aklımdaki düşünce sponsorluk karşılığında belirlenecek yıl boyunca sayfada bir kaç reklam alanını sponsora devretmek... Yani haberi biz üretcesiz, sponsorumuz reklam giderlerini karşılıcak bunun karşılığında sayfamzda birkaç yıl boyunca istediği fiyata reklam satışı gerçekleştirebilecek...
Başka sponsorluk ya da ortaklık teklifleri varsa konusabiliriz...
Site adresi PM ile gönderilecek... Dilerseniz çalıştğım yerler hakkında bilgi de verebilirim... Basın içerisindeki networkum sayesinde belli aralıklarla, haberlerimizi kaynak göstecek şekilde, milliyet, mynet, iha, cihan, sabah, gibi haber ajansları ve internet sitelerinden yayınlayabilirim.. Zaten IHA'da haber yayınlandığında Türkiye'deki hemen hemn bütün sitlerde haberlerimiz çıkacak.. İhtiyacımız olan tek şey internet oramında reklamımızı yapacak sponsor...
İlgilenenler PM lütfen?