Doping Creative adlı üyeden alıntı

Hocam 100 tlye parfüm aldınız orn 3 kişiye parfumu sattınız . 100 er tlye siteye üye oldu satın aldı. Artık omur boyu 270 tl sattığınız gün hangisiyse ogun o para size yatar. Sayı arttırabilirsiniz. Artı aldığınız tarihte her ay parfüm elinize ulaşır. Qma zincir gibi değil sattığınız kişinin satmasının size faydası yok zincir değil bu onerin urunumu diyorum kar vereyim diyorum. Ama hep diyorum. Bizzat maliye arandı sistemi altyapı ve detayı anlatıldı o bahsedilen firmalardan farklı olduğu onlar tarafındanda onaylandı

Hocam hani ben sahtekarlık falan demek istemiyorum yanlış anlaşılmasın o konuda.
Ben üye olunca her ay üyeliğimi yeniliyorsam, satın aldığım sürece üyeliğim ve gelirim devam ediyorsa o zaman zincir olayından farklı oluyor. Komisyon sistemine dönüyor. Yalnız sen bunu baştan yazsaydın kafa hiç karışmazdı boşuna :)
Hocam sen o kadar yazdın nasıl olsa, en iyisi tam anlamıyla ayrıntılarıyla yaz şu olayı millet anlasın. Tüm yorumları okumayan anlayamaz şuan olayı. Ne olduğunu tam bilmediği bir içinde telefonla arama zahmetine girmez.