Hocam hani ben sahtekarlık falan demek istemiyorum yanlış anlaşılmasın o konuda.
Ben üye olunca her ay üyeliğimi yeniliyorsam, satın aldığım sürece üyeliğim ve gelirim devam ediyorsa o zaman zincir olayından farklı oluyor. Komisyon sistemine dönüyor. Yalnız sen bunu baştan yazsaydın kafa hiç karışmazdı boşuna :)
Hocam sen o kadar yazdın nasıl olsa, en iyisi tam anlamıyla ayrıntılarıyla yaz şu olayı millet anlasın. Tüm yorumları okumayan anlayamaz şuan olayı. Ne olduğunu tam bilmediği bir içinde telefonla arama zahmetine girmez.
Ben üye olunca her ay üyeliğimi yeniliyorsam, satın aldığım sürece üyeliğim ve gelirim devam ediyorsa o zaman zincir olayından farklı oluyor. Komisyon sistemine dönüyor. Yalnız sen bunu baştan yazsaydın kafa hiç karışmazdı boşuna :)
Hocam sen o kadar yazdın nasıl olsa, en iyisi tam anlamıyla ayrıntılarıyla yaz şu olayı millet anlasın. Tüm yorumları okumayan anlayamaz şuan olayı. Ne olduğunu tam bilmediği bir içinde telefonla arama zahmetine girmez.
hocam her ay üyelik yenileme yok 1 kere üye olunur bir kere ücret ödenir başka yok olayı farklı kılan insanlara cazip gelen bu.Ama forum yönetimi tarafından geyik bölümüne alınmış bir konunun devamı gelmez hocam . sahtekarlık yok düşünedebilirsiniz ortak olcak kişi ile yüzyze görüşülür neredeyse gelinir zaten. Ama forum yönetimi konuyu geyiğe taşımış ben forumda bile ciddiyetten şüpe duyuyorum :) normalde haklısınız tek konuda anlatabilinirdide gelecek kişi sisteme değil kazanacağı paraya bakmalı işe girmicek sonuçta diye düşündüm işe ortak olacak ama konu uzadı biraz. bende insanlara mecburen cevap verdim detaylı. konu kapandı burada. demekki tanıdığımız kişilere para gözüyle bakılıp ortak edecez son kararım bu benim buraya yazmam internetle alakası olan girişimciliği alan kafama uyacak biriyle yola çıkmaktı ama son kararım etrafımda yatırım yapacak insanlara yönelmek konuyu GEYİĞE ALAN FORUM YÖNETİMİ KONUYUDA KİTLEYEBİLİR ARTIK.