34numara adlı üyeden alıntı

Bumerang 2007 yılında Hürriyet bünyesinde kurulmuş blog ve web sitelerini destekleyen bir network projesidir.

Bumerang’a üye siteler trafik, görünürlük, kazanç ve çeşitli ayrıcalıklar elde etmektedir.
Üyelik işleminiz sonrasında siteniz editörler tarafından değerlendirilir Bronz, Altın ve Platin olmak üzere 3 farklı üyelik tipine göre kategorize edilir.

Bumerang’ la blogunuz/web siteniz internette daha geniş kitleye ulaştırabilir, alacağınız reklam teklifleri ile gelir elde edebilirsiniz.

güzel hitler geliyor tabi burda platin olmak önemli diğerleri boş bir işe yaramaz
hit ve gelir için platin olmak şart

Peki bumerang platin üyelik nasıl yapılır ?

İlk olarak kesinlikle yeni açtığınız bir siteyi bumeranga kaydetmeyiniz. Hitiniz olmadığı için size muhtemelen bronz üyelik vereceklerdir. Sitenizin hiti biraz yüksek olsun, içeriklerinizde özgün olursa üyelik tipiniz muhtemelen ‘platin’ olarak seçilecektir.

Peki Altın olarak gelen üyelik nasıl platine dönebilir ?

İlk olarak altın yada platinden daha düşük bir üyelik tip alırsanız bumerangın verdiği yazarkafe şablonunu sitenizde daha iyi görünen bir yere koyarak sitenizin tekrar değerlendirilmesini isteyiniz. Bunu üyelik tipiniz platin olana kadar tekrarlayabilirsiniz.

Eğer üye olmak istersen kendinde olabilisin istersen sana davetiye yollayım oradan ol ileride sende kazanırsın bende ne kadar doğru bilmiyorum davetiye ile olanlar genellikle platin yapıyorlarmış referans gibi düşünüyorlarmış bana mail adresini PM at davetiye yollayım gmail olursa daha iyi Hotmail pek kabul etmiyorlar



Bundan gerçekten kazançlı çıkan var mı?