Benim bir bloğum bir de sitem var Bumerang 'a üye. Platin seviyede ikiside. Bloğumda kaç yazı varken başvurdum hatırlamıyorum ama sitemde 22 içerik varken başvurdum onaylandı. Davetiye isteyenlere de gönderebilirim (Kayıt olduğunuz e-posta adreslerini Özel Mesaj atın). O şekilde üye olup, ilk reklamınızı yayınladınızda 20 TL kazanarak başlarsınız.

Ali Bulut YILMAZ adlı üyeden alıntı

Bundan gerçekten kazançlı çıkan var mı?


Zengin olmazsınız. Önce bir haftalık reklamlar veriyorlardı, içeriğe göre ücret değişiyordu tabi. 3 TL alan vardı 25 TL alan vardı. Sonra sosyal medya hesaplarınızı da bağlama imkanı sundular. Bu sefer reklam içeriğini ne kadar paylaştığınıza ve ne kadar linklere tıkladıklarını ölçmeye başladılar (Bu arada Analytics hesabınızı da bağladığınız için, sitenizin normal trafiğini de takip ediyorlar). Ama bunları bağlamak zorunda değilsiniz tabi isterseniz bağlamazsınız. Sonra sitede reklam yayınlatmak yerine tweet attırmaya başladılar onunda ücreti 3 TL 10 TL arası değişti ama 1 tweete 10 TL verince başa çıkamayacaklarını anladılar herhalde kaldırdılar onu :) Şimdide tekrar metin içerikli reklam yayınlatıyorlar ama süresi 1 hafta değil 1 ay.

Lafın kısası çok para kazanırım diye bakmayın ama Platin üye olup Yazarkafe 'ye içerik eklerseniz, çok güzel ziyaretçi kazanıyorsunuz. Yazarkafe 'yi bırakın, Hürriyet 'in kendi sitesinde 6 7 kez denk geldim sitemin yayınlandığına. En alt kısımda görebiliyorsunuz.