wmaraci reklam
tr.link

Bir Bakışta Google, Seocular, Webmasterlar, Google den dost olanlara

6 Mesajlar 911 Okunma
acebozum
tr.link

hasaaab hasaaab WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Desinatör
  • Mesajlar 369
  • Beğeniler 40 / 73
  • Ticaret 12, (%100)
Seocular, Webmasterlar ve Google üzerinden iş yapanlara aklımdan esti ve bir yazı ile bir şeyler karayayım dedim.
İnternet aleminin belkide % de 100 bölümünü Google ile geçiriyoruz. Bu işlemler sonucu bizler aradıklarımızı ya da x siteye direkt adres olarak giriyoruz. Peki şunu düşündük mü?
Hep bizler bazı şeyleri sorduk dedik ki bir webmastar (WM) ya da Seocu olarak Google bizden ne istiyor? Her zaman bu soruya bir çözüm bulmaya çalıştık ya bu soruyu tam tersine çevirirsek?
Biz Google den ne istiyoruz?
İşte araştırmalarım sonucu çok ilginç. Hatta öyle şeyler var ki inanılamayacak gibi şeyler. Resimlerle desteklemek isterim ama biraz +13 den felan yukarı olması gerek gibime geldi bunun için yazı ile bir kaç örnek vereyim hemen.
1- Erkekler Hamile Kalabilir mi?
Çok merak ediyorum bu kelime kaç defa aratıldı diye hemen bakmaya gittim ve sonuç buyrun : 210
2- Lady Gaga erkek mi? 18.100 aranma
3- Mutluluk hormonu : En çok bunu sevdim sanki hormonu bulup çalıştıracaklar :D
Aylık aranması : 6.600
Bu ve bunun gibi birçok arama teimleri ile karşılaşabilirsiniz. Size de şimdi birşey sormak istiyorum.

Siz google den ne istiyorsunuz?

googleasistan
reklam

BerkKAVAK BerkKAVAK Professional Seo Advisor Kullanıcı
  • Üyelik 07.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Web Programcılığı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 446
  • Beğeniler 9 / 184
  • Ticaret 14, (%93)
Google bizden anladığımız işi yapmamızı, onun için değil kendi web sitemiz için çalışmamızı istiyor ve ekliyor; Bunları yaparsanız ben sizin sıralamanızı yükselteceğim diye.

• Üyelik 19.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Desinatör
  • Mesajlar 369
  • Beğeniler 40 / 73
  • Ticaret 12, (%100)

Berk KAVAK adlı üyeden alıntı

Google bizden anladığımız işi yapmamızı, onun için değil kendi web sitemiz için çalışmamızı istiyor ve ekliyor; Bunları yaparsanız ben sizin sıralamanızı yükselteceğim diye.

Yazımı yanlış anlamışsınız :)
Siz google den ne istiysunuz diye orda da büyük ve fontu değişik bir yazı ile son sorumdur :)

BerkKAVAK BerkKAVAK Professional Seo Advisor Kullanıcı
  • Üyelik 07.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Web Programcılığı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 446
  • Beğeniler 9 / 184
  • Ticaret 14, (%93)
Hep bizler bazı şeyleri sorduk dedik ki bir webmastar (WM) ya da Seocu olarak Google bizden ne istiyor? Her zaman bu soruya bir çözüm bulmaya çalıştık ya bu soruyu tam tersine çevirirsek?
İlk paragrafta kalınlaştırarak belirttiğim bölümün cevabını verdim :)

hasaaab adlı üyeden alıntı

Yazımı yanlış anlamışsınız :)
Siz google den ne istiyorum orda da büyük ve fontu değişik bir yazı ile son sorumdur :)

Aslında, kısmen bu sorunun da cevabını vermiş oldum sayılır. Her şey karşılıklı, google'ın verdiği sözü tutmasını istiyoruz hepimiz. :cool:

wmaraci
wmaraci

KaanGundovan KaanGundovan Kaan Gündovan Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Özel Sektör / Bilgi İşlem
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 520
  • Beğeniler 27 / 121
  • Ticaret 0, (%0)
Google'a ne arattığımı unutmuştum ama aramanın ortasında bir durumla karşılaştım.

Hemen h.... devamını unuttum fakat Hemen h yazınca Google bize aramada kolaylık olsun diye aşağıdaki sonuçları gösteriyor :

-Hemen hamile kalmak
-Hemen hamile olmak
-Hemen hamile kalmak için
Biraz +18 olabilir ancak, insanlar cinsel ilişki sorunlarını bile internette araştırıyor. Varsa bir sıkıntı doktora görünülmesi lazım ancak hastalıkları bile internette çözmeye çalışan ki bu kadar özel durumlarda dahil, bir topluluk olma yolunda koşar adım ilerliyoruz...
hasaaab

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 19.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Desinatör
  • Mesajlar 369
  • Beğeniler 40 / 73
  • Ticaret 12, (%100)

Berk KAVAK adlı üyeden alıntı

İlk paragrafta kalınlaştırarak belirttiğim bölümün cevabını verdim :)

Aslında, kısmen bu sorunun da cevabını vermiş oldum sayılır. Her şey karşılıklı, google'ın verdiği sözü tutmasını istiyoruz hepimiz. :cool:

Şöyle sorayım hocam o zaman bir dakika :D

Ek Olarak:

KaanGundovan adlı üyeden alıntı

Google'a ne arattığımı unutmuştum ama aramanın ortasında bir durumla karşılaştım.

Hemen h.... devamını unuttum fakat Hemen h yazınca Google bize aramada kolaylık olsun diye aşağıdaki sonuçları gösteriyor :

-Hemen hamile kalmak
-Hemen hamile olmak
-Hemen hamile kalmak için
Biraz +18 olabilir ancak, insanlar cinsel ilişki sorunlarını bile internette araştırıyor. Varsa bir sıkıntı doktora görünülmesi lazım ancak hastalıkları bile internette çözmeye çalışan ki bu kadar özel durumlarda dahil, bir topluluk olma yolunda koşar adım ilerliyoruz...

Aynen öyle bende onu diyorum ya işte sonuçlar mesela...

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al