-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
web yazilim
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Arkadaşlar grubumuz blacklik dayanışma grubu değildir.Bıraktığınız yorumlarda site adresi bölümünü boş bırakınız lütfen..
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Bütün sitelere dünün telafisi olarak 4'er adet yorum bırakılmıştır.Ve 15 dakika gezilmiştir.
Yorum isimleri : sedat, hasan, serpil, melisa ve forumlar için hazır hesaplar.
Lütfen yorum atarken site kısmını boş bırakın.Ayrıca 2 adet yorum atmayan arkadaşlar var.Sadece 1 tane atıp bırakıyorlar.Rica ediyorum kurallara uyalım.Her siteye en az 2 adet yorum bırakıp 15 dakika gezelim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenciyim
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
eniscan789 adlı üyeden alıntı
Bütün sitelere dünün telafisi olarak 4'er adet yorum bırakılmıştır.Ve 15 dakika gezilmiştir.
Yorum isimleri : sedat, hasan, serpil, melisa ve forumlar için hazır hesaplar.
Lütfen yorum atarken site kısmını boş bırakın.Ayrıca 2 adet yorum atmayan arkadaşlar var.Sadece 1 tane atıp bırakıyorlar.Rica ediyorum kurallara uyalım.Her siteye en az 2 adet yorum bırakıp 15 dakika gezelim.
WM2 kullanıcısyla mı yorum yaptınız?
Ek Olarak: androidgezegeni sitesine yorum yapıldı. Fırsat bulamadığımdan tüm sitelere yapamıyorum. En ufak bir zaman kazanınca bana içinden gelerek yorum yapanlara geri dönüş sağlamaya çalışıyorum
www.batuhankilinc.com Kişisel blogum
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenciyim
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
AzZA adlı üyeden alıntı
Keyfii yorum yapıyorsanız olmaz bu iş,sıradan başlayarak tüm sitelere yorum yapmanız gerekiyor.Herkes keyfii olarak yapsa ne olur bu grubun sonu hocam.
Hocam izinli durumdayım zaten zaman bulamıyorum vizelerden ve okuldan dolayı, bana içinden gelerek yorum yapanlara geri dönüş sağlamaya çalışıyorum kısa süre içerisinde. Vizeleri atlattıktan sonra önceki gibi her siteye yorum yapmaya başlayacağım.
www.batuhankilinc.com Kişisel blogum