-
-
Yaş/Cinsiyet
- / K
-
Meslek
Web tasarım
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
En başta font problemi var daha sade fontlar örn: mum resminin sağ tarafındaki font güzel.
Arkaplanda sıkıntı var büyük arkaplan kullanıcaksan boyutu büyük görsellerden faydalanman güzel sonuçlar verir zira kalitesiz resim tasarımı alt üst eder. veya pattern ya da texture gibi doku resimleri kullanabilirsin. Google da arattıgında görsellerde birçok örnek görebilirsin. Parşömenler için de sade arkaplan iyi sonuçla verir. İçerik eklemeye devam ettikçe eksiklerini görmen rahatlaşır. Ve web sitelerini incelemen her zaman bir artı katar. Başarılar diliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Computer Engineer Student
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Kardeş ilk olarak arkaplan olarak düz bir renk seçsen daha güzel durur. ikinci olarak çok fazla psd yani png resim kullanmışsın, buda pek hoş olmamış birbirini tekrarlayan çok fazla resim var başlıların sıralandığı bölüm gerçekten mantılı ve güzel olmuş. Ama bira daha photoshop öğrenmen gerek gibi bir his uyandırıyor tasarım. Birkaç bu tasarım yapmayla ilgili photoshop videoları izlersen youtube'den dahada geliştireceğine inanıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Her yerde katlanan kağıt resmini kullanman biraz abez kaçmış. Mesela menüde kullanmayıp, düz ve sade bir menü yapabilirsin.
Genc
Computer Engineer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
49, (%98)
biraz daha hoş olmuş abi eskisine göre :D ek olarak ; makaledeki resmin büyüklüğü ölçeklenmeli 150x150 gibi yap mesela büyük yani..
slideri kaldır bence ben pek sevmem slider kişiden kişiye değişir ama :)