-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
gecen sene beni davett ettiler tınlamadım onları gidenleride uyardım bundan 1 ay önce gidenlerle görüşdüm dedikleri cevap bu keşke seni dinleseydik yanlış yaptık yaklaşım 2000 tl leri gitmiş
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Makale Yazarı&webmaster
-
-
Ad Soyad
P** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Arkadaşlar benimde bu tarz bi sistemim var. şu an fakat insanlar hosting verip artı %90 komisyon veriyorum hemde her ay veriyorum kendim döngü buldum bu şekilde zincir gibi gitmiyor baya sayımız arttı ilerliyoruz. Ama hiç olmassa hakkı olan fiyata verip hakkı olan yüzdeyi veriyoruz ama yinede direk damga yiyoruz çünkü artık bu adamlar piyasayı bitirmiş sanırım :) direk megamı diyorlar işi anlatmadan ama anlatınca diyorlarki kaydımızı yaptırın. şu an şirket ismi vermicem burdan zaten 3-4 aya duyarsınız fakat sanırım banada böyle damgalar koyacaklar konuşacaklar. ama önyargı ile ama yanlış çünkü biz altın altına para ödemek yerine affiliate sistemi ile çalışıyoruz vergi +stopaj herşey yasal. Ama megada gördüğüm şey kişi getirdikce kazandırma ama ben dünyada bir ilki buldum ve her ay para yatırıyorum hemde %90 kendi sistemim. Sistemi normalde burda açıklamak isterim ama biraz deniyeyim dedim direk saadet zinciri dendi. o yüzden paylaşmıyorum ki şu an aylık 2180 Tl kazanan var 2 ayında. hemde him çalışmadan önemlii olan bu işlerde insanlara hakkını vermek diye düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
işçi
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bu tarz sistemler her zaman var olacaktır.
ilk önce insanların kafasındaki o kolay para kazanma olayını çıkarmak lazım.Devlet kanun koyar malum bizim burası da kanun ülkesi.Ya diyeceğim tek şey vicdandır!
Oktay
Blog Yazarı, Lojistisyen
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Lojistik Operasyon Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
şuan okuduğum okulda her 30 kişiden birisi megaya üye. arkadaşlar neler var diyorum ve halime şükrediyorum. 3000liraya web sitesi yapıyorlar, 100 liraya aynısını sana yaparım dediğimde dalga geçtiğimi sanıyorlar.
dikkat edin böyle şirketlere paranızı kaptırmayın.
oktayy.net - kişisel blogum.
bsakizli
Bilgisayar Programcısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yönetim Bilişim Sistemleri Uzm
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Buraya kurban giden 4 kişi tanıyorum hatta bana sunum yaptı liderleri sunum sonrasında dediğim tek şey sen bana site başına getirdiğim kişi başına kaç komisyon vereceksin dedim oda bana %25 verecez dedi. Ben bu komisyonla verdiğim parayı çıkartırım dedim oda evet evet çıkartırsınız dedi ben de sana bir teklifim var dedim sen bana müşteri bul :) işin %50'si senin dedim. Öyle kaldı... :D
2 kişi bu mesajı beğendi.