Arkadaşlar merhaba. Bir Wordpress Nöbetçi Eczane botu üzerinde çalışıyorum. Bot'un yönetim panelinde Eczane bilgilerinin veritabanına girildiği bir bölüm var. Hemen altında veritabanındaki eczanelerin listelendiği başka bir bölüm. Listeleme bölümünde her eczane bilgisinin başında checkbox var. Şu anda iki buton ile önce tüm eczanelerin checkbox bilgisini N yapıyorum, sonra nöbetçi olanlarınkini Y yapıyorum. Buraya kadar her şey dört dörtlük. Ancak sorun şu:
Ben tek bir buton ile işaretli olan checkbox ların tablodaki sütun değerlerini Y , işaretli olmayanları ise N olarak değiştirmek istiyorum. Bunu tek bir sql sorgusu ile yapmam gerekiyor. Yani ben o günkü nöbetçi eczaneleri işaretleyip "Güncelle" butonuna tıklandığımda işaretli olanların Y, olmayanların N olmasını istiyorum. İnterneti yedim içtim bulamadım. Bi yardımcı olursanız sevinirim..
Biraz uzun oldu ama detaylı anlatmanın faydalı olacağını düşündüm. Yardımcı olan/olmaya çalışan herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum..

kontrol bölümü

if(isset($_POST['activate'])?$activate = $_POST["activate"]:$deactivate = $_POST["deactivate"])

$id = "('" . implode( "','", $checkbox ) . "');" ;
$sql="UPDATE nobetcieczane SET isaret = '".(isset($activate)?'Y':'N')."' WHERE id IN $id" ;
$result = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
}

$sql="SELECT * FROM $tbl_name";
$result=mysql_query($sql);

$count=mysql_num_rows($result);
if($sql){
echo 'Eczane Listesi Güncellendi.';
}else{
echo 'HATA ! Eczane Listesi Güncellenemedi..';
}
break;
}