ben belirtmiştim hocam memlekete gitmiştim o yüzden atamadım. Ayrıca 2 hafta sonra finaller var sonra 3 ay kadar bi rahat nefes alacağım ki sorma

Evet belirtmiştin. Ama interneti açtığım vakit, bu konuya katılmışsam ve benim bir şekilde sorumluluğum ise, bir şekilde yazıları okuyup yorumlamaya çalışıyorum. Aynı şekilde benim de 2 hafta sonra finallerim var, onun dışında hazırlamam gereken bir ton projelerim, sunumlarım var. Yani kısacası hepimizin bir şekilde bir uğraşı var.

Bunun dışında şöyle de bir şey de var; yorumlar biraz geçiştirmelik oluyor. Evet burda belki bir şeyler karşılıklı yapılıyor ama 'Hadi bu siteye de yorum atmış olayım' demek pek doğru olmuyor. Yani en azından yorum atılan yazı 'tam anlamıyla' okunmuş olsa çok daha güzel olacak. Yazının son cümlesini okuyup yorum atmak hiç hoş bir davranış değilçünkü.

Yanlış anlama sözüm sana değil, yorum atan/atacak olan herkese. Sonuçta hepimiz emek vererek yazıyoruz o yazıları, hepimiz o kısıtlı zaman dilimlerine sığdırıyoruz. Belki bir çoğumuzun kaygısı, arama motorlarında üst sıralara çıkmak, alexa değerlerini düşürmek, backlink kazanmak vs. vs. Elbette bunları yapmak da önemli ama yazılmışsa oraya yazı bir nebze olsun okunsun, eleştirilsin istiyoruz. O da bu şekilde geçiştirerek olmamalı. Çünkü buraya katılarak biz birbirimize bir söz vermiş oluyoruz ve elimizden geldiğince de -hakkını vererek- bu sözü tutmalıyız (bence).