-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Lawyer
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim fakat GoDaddy bir hayli oy almış ankette yahu:OO
Lawyer
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
arkadaşlar bu Godaddy +18 içerikli site barındırsak bir sıkıntı çıkarıyor mu?bilgisi olan var mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Forumda ne zaman hosting konusu açılsa muhabbet uzayıp gidiyor iyide oluyor doğal olarak burada bahse konu hosting firmalarinda çalışan yada temsil edende vardır daha önce onlarla calişma fırsatım olmadığı icin kimseyi eleştirmeye hakkim yok ama çaliştiklarimi sizlerle paylaşmak isterim bende bu yola isimtescille başladim iyiki isimtescille başlamışim şu an aklimda isimtescille alakali bir soru yok acik ve net calişilmamasi gereken bir firma. En memnun kaldığım kebirhost du Melih bey sagolsun o acemilik donemlerimde en basit sorunlarima sabirla cevap verirdi ama galiba biraz takıntılı biriyim Natro kurumsal geldi bana Turkiyede yok diyerek kimsenin hakkini yemek istemiyorum ama kaç tane natro dışında sunucularin olduğu odayi gosterebiliyor sicaklik guvenlik deprem vb bircok detaya onem vermişler harikalar mi elbette hayir yillardir natro yerinde sayiyor en basit hosting firmalarin bile verdigi yedekleme hizmetini standart hale getiremediler sunucu tepkime sureleri hep yavaş geldi bana yardim konusunda başdan savarlar ama ısrarla yardım istersen profesyonel çözüm üretirler kurumsal olmalarindan dolayi natroyla devam ediyorum Türkçe profesyonel destek yoksa yabanci sirketleri önermem
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Godaddy'den hosting almak şans işidir. İyi bir servera denk gelirsen şanslısın. Benim hostingin serverinde arıza çıktı. 15-20 gün site 18-19 saniyeden aşağı açılmıyordu.
thanks god
grsy
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Serbest
-