Gayet başarılı olduğunuz şey nedir acaba? Seomoz da üst düzey yöneticisi gibi konuştunuz. Ya da ne bileyim google da algoritmik yazilimcimisiniz? Sizi sorgulamam da ki amaç bu kadar öz güveniniz olması. Ayrıca şunu tartisabiliriz seo sadece iki tag yazma ise bu kadar yazilimcilar var neden seo uzmaniyim demiyor? Birbirimizi kandırmaya gerek yok bence en iyi seo yapan kişiler zaten en tepede olan kişiler ve şu an aramızda olmayan kişiler bu bu kadar basit ve gerçek. Biri çıkıp kelimesi zor olan bir ışte ben en bastayim desin şura da elini öpmek var ken ancak o onu bunu dedi bunlar bunu yapar ben en iyisini yapar der kendimizi kandiririz. Buna bende dahil. Neyse gene çok ayrıntı yaptım. Vesselam un aleykum herkese hayırlı geceler
Benim güzel kardesim ben seo sadece iki tag yazmadir demedim kücük bir örnekten bahsettim.
Bu kadar yazilimcilar var neden seo uzmaniyim demiyor? cünkü demeye gerek yok hersey ortada üc bes bilgi ögrenip seo uzmaniyim demekten daha iyidir...
Bende seo bilgilerini oradan buradan duydum ögrendim uygulayarak ögrendim fakat en önemlisini google'in kendi cikarmis oldugu seo kitabindan okudum ögrendim
Ek Olarak:
Alıyor ama o cezayı alana kadar ne kazanıyorlar fikriniz var mı? :)
Sonra tekrar site yapıp 1 ayda aynı yere farklı isimle geri geliyorlar.
Sonra tekrar site yapıp 1 ayda aynı yere farklı isimle geri geliyorlar.
en azindan dürüstsünüz cezayi aliyor diyorsunuz o halde konu kapanmistir batsin böyle seo hizmeti o zaman...
Adamlara yüzlerce TL vereceksin ceza alacagini bile bile hemde... bana ters