CennetKapisi adlı üyeden alıntı

Benim güzel kardesim ben seo sadece iki tag yazmadir demedim kücük bir örnekten bahsettim.

Bu kadar yazilimcilar var neden seo uzmaniyim demiyor? cünkü demeye gerek yok hersey ortada üc bes bilgi ögrenip seo uzmaniyim demekten daha iyidir...

Bende seo bilgilerini oradan buradan duydum ögrendim uygulayarak ögrendim fakat en önemlisini google'in kendi cikarmis oldugu seo kitabindan okudum ögrendim

Ek Olarak:

en azindan dürüstsünüz cezayi aliyor diyorsunuz o halde konu kapanmistir batsin böyle seo hizmeti o zaman...

Adamlara yüzlerce TL vereceksin ceza alacagini bile bile hemde... bana ters

Siz yanlış anladınız bu işi iyi bilen adamlar dışarıya seo satıpta para kazanmıyorlar. Kendi sitelerine yapıp kazanıyorlar. Evet site 3 qy sonra ceza yiyebiliyor doğrudur. Ama 3 ayda 500 bini alan var. Daha fazlasınıda kazanan var. Seo öyle basite indirgenebilecek konu değil. İki etiketle olacak iş hiç değil. Ama şu var siz bildiğinizi yaparsınız size göre başarılı olursunuz. Ama asla bir haberler. com veya hurriyet olamazsınız. Siz büyük markaların yada herhangi bir aramada sürekli ilk üç sırayı kapatanların bunu doğal içerikle yaptığını mı sanıyorsunuz? Sizin beğenmediğiniz seoyu uygulayanlar sürekli ilk sıra savaşı veriyor. Özgün işerik girmekle ömrünü yemekte olanlarda uzun kuyruklu keyword kovalıyoruz. Ya da ilk sayfadan artan yemeklerle kendimizi kandırıyoruz.

Ek Olarak: Özgün olmak tamam ama siz ömrünüzün sonuna kadarda özgün ve kaliteli içerik girseniz eğer profesyonel seo bilmiyorsanız asla zorlu hedef kelimelerde ilk sıraya gelemezsiniz.