-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmam Hatip
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Selamınaleykum wp sistemi üzerine haber tarzı özellikle diyanette vekilimamlar ,dhbt sınavına giren dhbt mtbst sistemi ve imamlık üzerine derslerin yapılacağı bir site hazırlamak istiyorum.Bunun için temam vebenzeri materyelleri hazırladım.düşmesini beklediğim alan adını sahibi almış ve şuanda isim bulmakta zorlanıyorum birazda jenerik aranan bir alan adı olacak tarzda aklıma gelmiyor öneri yapabilecek varmı ?
http://dhbt.blogspot.com.tr Deneme
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Matematik Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam çok güzel 2 domain buldum kesinlikle almanız lazım.
diyanetalim
diyanetalimi
Hem alım anlamında hemde alim anlamında bence çok akılda kalıcı :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmam Hatip
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
StreetStiLLs adlı üyeden alıntı
Hocam çok güzel 2 domain buldum kesinlikle almanız lazım.
diyanetalim
diyanetalimi
Hem alım anlamında hemde alim anlamında bence çok akılda kalıcı :)
Diyanet İşleri Basın Yayın ilkelerine göre türkiyede diyanet ismi geçen sitelerin yayınlamasına hem izin vermiyor hemde yayınlanları engelliyor.O yüzden diyanet ismi hiçbir şekilde geçmemesi gerekiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Matematik Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Sevinsekmi üzülsekmi bilemedim ama bence iyi bir uygulama olmuş. Devlet dairelerinin isimlerine benzer isimlerle çok insanları kandırıyorlar.
islamiders de boşta.
Alanınızda domain çok boşta benim önerim 1-2 hafta kesinlikle düşünün çok güzel domainler boşta
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmam Hatip
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sevinsekmi üzülsekmi bilemedim ama bence iyi bir uygulama olmuş. Devlet dairelerinin isimlerine benzer isimlerle çok insanları kandırıyorlar.
islamiders de boşta.
Alanınızda domain çok boşta benim önerim 1-2 hafta kesinlikle düşünün çok güzel domainler boşta
ya hocam ne bir iki haftası 3 aydır düşünoyurm bir tanesi için cok heves ettim süresi geçti düşer dedim sahibimi aldı reglendimi bilmiyorum
ismim com adresli olmalı ve aranan bir kelime olmalı diye düşünüyorum şuan için islami yerine dini olabilir karar vermedim.Wp sistemini yavaş yavaş cözüyorum acemi bir şekilde site hazırladım ama alan adı cok önemli birinci sitem cok iyi ama sırf alan adı yüzünden kaybettim vekilimamlar alan adı güzeldi ama alınmış karar vermek zor ::(
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Matematik Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Aklıma gelirse söyleyim ama size tavsiyem islami konularda bilgisi olmayanlara sorun :)
Benimde pek bilgim olmadıgından çok basit şeyler üretiyorum ve benim gibi kişilere sorarsan ürettikleri şey daha akılda kalıcı olabilir. Çünkü o konuda az bilgisi olan birinin aklına gelen şeyler o konudaki en genel şeydir. Google aramalarında da işe yarayabilir. Benim dediğim olmasada bu şekilde çevrende Müslüman olupda islami olarak sınırlı bilgisi olan kişilere danışmanı tavsiye ederim. Jenerik öyle çıkar.
Yani konuda bilgisi olmayıpda internette yeni öğrenmeye çalışan kişileride çekmiş olusun kendine :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmam Hatip
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aklıma gelirse söyleyim ama size tavsiyem islami konularda bilgisi olmayanlara sorun :)
Benimde pek bilgim olmadıgından çok basit şeyler üretiyorum ve benim gibi kişilere sorarsan ürettikleri şey daha akılda kalıcı olabilir. Çünkü o konuda az bilgisi olan birinin aklına gelen şeyler o konudaki en genel şeydir. Google aramalarında da işe yarayabilir. Benim dediğim olmasada bu şekilde çevrende Müslüman olupda islami olarak sınırlı bilgisi olan kişilere danışmanı tavsiye ederim. Jenerik öyle çıkar.
Yani konuda bilgisi olmayıpda internette yeni öğrenmeye çalışan kişileride çekmiş olusun kendine :)
hocam aynı hatayı zamanında yaptım için burda sordum şöyle bir durum var öncelikli olarak hitap ediceği kesim imamlar fahri kuran kursu ögrencileri bunların içinden en önemlisi atama bekleyen ve diyanet sınavlarına hazırlananlar olacak.islamiders güzel aslında birde bu camiaya arama yaparmı diyanetalimi desek zaten süper olurdu kısa ve öz bir şey olması gerekli hem bilenler hemde bilmeyen ler aramalı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmam Hatip
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
AzZA adlı üyeden alıntı
Bence islamiders alan adı güzel,ilgilenicek ve kaliteli makale ve mealler alabilecek zaman ve sermayem olsaydı almıştım alan adını bu alan adı iş yapar
hocam aylar geçiyor hala karar vermedim şuanda 3 tane isim buldum islamiders tutarmı acaba karar vermedim ya güzel hocam da tek başıma yürütebilecekmiyim acaba birder diyanet personeli ve imam adaylarları siteye gelirmi şimdi 3 isim buldum bir tanesi org vallaha kac saat geçti aramadığım yer kalmadı dini ile başlayanların cogunu almışlar dib.....nokta.com diye isimde aklıma gelmedi :(