Tesekkur ederim ustam. Domain normalde ilk ben almadim bosa dustu oyle aldim. 1.5 ay takip ettim zature oldum sol akcigerim iltihaplandi hastanede yatarken bile takip ettim telefonumun sarji bitmesin diye 3 tane batarya lehimledim birbirine sarjinin bitmesi imkansiz :) Bilmiyorum eski sahibi suan kafasini vuruyordur herhalde :o kendimi yerine koyuyorumda kotu yani. Zaten nokta domain dede bitkiselyaglar.com var satin bana fiyat nedir dedim 10.700 $ dediler 700 ü de pazarlik herhalde
Ek Olarak:
Evet okudum onlarida ekleyecegim index sayfasina bakalim nolacakkk 1. Sayfada gelsin suan bnm konuya yazan arkadaslara bitkisel yag gondercem tatli badem yagi hemde :)
Ek Olarak:
tamam berk suan skype kullanmiorm ama senin icin aciyorum tek dostum sen olacan skype de :D
Ek Olarak:
Evet okudum onlarida ekleyecegim index sayfasina bakalim nolacakkk 1. Sayfada gelsin suan bnm konuya yazan arkadaslara bitkisel yag gondercem tatli badem yagi hemde :)
Ek Olarak:
tamam berk suan skype kullanmiorm ama senin icin aciyorum tek dostum sen olacan skype de :D
hareket var mı ? Ziyaretçi durumun nasıl