lostyazilim
tr.link

video player hakkında soru

8 Mesajlar 1.272 Okunma
acebozum
tr.link

bykclk bykclk Siyahok.com Kullanıcı
  • Üyelik 16.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Ceo
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ö** B**
  • Mesajlar 50
  • Beğeniler 6 / 7
  • Ticaret 1, (%100)
arkadaşlar mailru vk gibi ekli olan videoları nasıl kalıcı olarak nasıl .mp4 haline getirebilirim linkleri alttaki link gibi olması istiyorum yok adamlar kendi sunucusuna mı eklemiş videoları cevap verirseniz sevinirim kafayı yiyecem yada bu şekilde yabancı dizi sitesi olanlar iletişime geçsin iş konuşalım.

http://dizipub.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.mp4

wmaraci
reklam

Coddit Coddit WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ö** Ö**
  • Mesajlar 127
  • Beğeniler 10 / 18
  • Ticaret 0, (%0)
Ne demek istedğini anlamadım ama bu link google videodan çekiyor yani kendi serverlarında değil

coddit.org -- Kod paylaşma ve yardımlaşma sitesi

27207 27207 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1852
  • Beğeniler 346 / 707
  • Ticaret 5, (%100)
Şifreli link hocam bunlar. Videonun gerçek linki değil. Buradan birçok bilgi edinebilirsin.
https://www.google.com.tr/search?q=php+secure+links&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=l8MZVeWzMsKpsAHn5IFw

• Üyelik 16.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Ceo
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ö** B**
  • Mesajlar 50
  • Beğeniler 6 / 7
  • Ticaret 1, (%100)

PHPacemisi adlı üyeden alıntı

Şifreli link hocam bunlar. Videonun gerçek linki değil. Buradan birçok bilgi edinebilirsin.
https://www.google.com.tr/search?q=php+secure+links&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=l8MZVeWzMsKpsAHn5IFw

Hocam dediğiz ile mail.ru da olan videoları o çekile çevirebilirniyim

Ek Olarak:

placesmustseen adlı üyeden alıntı

Ne demek istedğini anlamadım ama bu link google videodan çekiyor yani kendi serverlarında değil

Hocam ben mobil uygulama yapiyorum vidoları cekmem için o direk link olması lazım ama bir çoğu mail.ru da

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1852
  • Beğeniler 346 / 707
  • Ticaret 5, (%100)

bykclk adlı üyeden alıntı

Hocam dediğiz ile mail.ru da olan videoları o çekile çevirebilirniyim

Embed kodunu veya video kodunu alıp siteye koyuyorsun. Karıştırıcı da her istek için ayrı yapı üretiyor. Bu yani olay aslında. Bunun için birçok API var. Github'dan bi araştır derim.

• Üyelik 16.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Ceo
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ö** B**
  • Mesajlar 50
  • Beğeniler 6 / 7
  • Ticaret 1, (%100)

Embed kodunu veya video kodunu alıp siteye koyuyorsun. Karıştırıcı da her istek için ayrı yapı üretiyor. Bu yani olay aslında. Bunun için birçok API var. Github'dan bi araştır derim.

hocam ben video player felan istemiyor videonun direk linki olsun yeter bana ama hiçbir dayanak bulamadım

• Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1852
  • Beğeniler 346 / 707
  • Ticaret 5, (%100)
Videonun direkt linki olmaz video yükleme sitelerinde. Videonun embed kodu olur onu ekler gösterirsin videoyu. Sonu .mp4 gibi biten linkler ise embed kodunun şifrelenmiş halidir.
Videonun kendisini istiyorsan videoyu indirir kendi sunucuna yüklersin.Oradan da istediğin gibi yayınlar veya linkini dağıtırsın.

• Üyelik 16.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Ceo
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ö** B**
  • Mesajlar 50
  • Beğeniler 6 / 7
  • Ticaret 1, (%100)

Videonun direkt linki olmaz video yükleme sitelerinde. Videonun embed kodu olur onu ekler gösterirsin videoyu. Sonu .mp4 gibi biten linkler ise embed kodunun şifrelenmiş halidir.
Videonun kendisini istiyorsan videoyu indirir kendi sunucuna yüklersin.Oradan da istediğin gibi yayınlar veya linkini dağıtırsın.

tamam hocam teşekkür ederim

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al