Açığı bulduktan sonra forumdakilere dağıtırdım :)
Hah işte ben de bunu merak ediyorum ya. İnsanlar ne yaparlardı acaba. Herkes bunun boş bi konusma olduğunu zanneder ama hayatta elimize bu kadar olmasada bi çok fırsat geçer. Mesela şuan ilk fikirler geliyor. Ama bunu 1 hafta sonra söylesem daha gelişmiş fikirler çıkacaktır. Bu konuyu açmamın sebebi de bu.
Ne kadar büyük düşünebiliyoruz ?
Ek Olarak:
Hocam karsız değil, siteler hitsiz olduğu için öyle geliyor :) ben adsense'in ne kadar karlı olduğunu gözlerimle görmüştüm. Bir ara basit bir karikatür temasına facebook hiti çekiyorduk, günlük 100k gösterime yaklaşık 30k tekil hitte aylık 5000 falan kazanıyorduk. Üstelik tema çok basitti, reklam yerleşimi falan o kadar detaylı değildi. Direk satış tabi ki daha fazla kazandırır ama ona altyapı lazım. O iş sıkıntılı ama haber sitesinde ilk sırada olursan tek başına dahi işi götürürsün. Sonuçta açıktan faydalanarak çıkmışsın :) Haberleri çek ajansdan kopyala yapıştır yap geç, hiç uğraşmana gerek yok. Günlükte en az 700 800k tekil hit alırsın yaklaşık 5 milyon sayfa gösterimi, oda yaklaşık günlük 30 40 bin TL demektir. Yeterki açık olsun, kazanç her türlü elde edilir :D
oo o kadar gösterime o kadar para gelir mi ?