Film eleştirisi zor be hocam, bende film sektöründeyim de film eleştiri sitelerinin hiti çok sıkıntılı. Bir ara superkarga da editörlük yapıyordum ordan biliyorum. Adamlar SDN destekli ama yine de hitlerde öyle çok ahım şahım bir şey yoktu. Temanız da aynı, sadece düzenlemeleri farklı. İnşallah başlarılı olursunuz fakat dediğim gibi zor.
Ek Olarak: Film eleştirisi zor be hocam, bende film sektöründeyim de film eleştiri sitelerinin hiti çok sıkıntılı. Bir ara superkarga da editörlük yapıyordum ordan biliyorum. Adamlar SDN destekli ama yine de hitlerde öyle çok ahım şahım bir şey yoktu. Temanız da aynı, sadece düzenlemeleri farklı. İnşallah başlarılı olursunuz fakat dediğim gibi zor.
Ek Olarak: Film eleştirisi zor be hocam, bende film sektöründeyim de film eleştiri sitelerinin hiti çok sıkıntılı. Bir ara superkarga da editörlük yapıyordum ordan biliyorum. Adamlar SDN destekli ama yine de hitlerde öyle çok ahım şahım bir şey yoktu. Temanız da aynı, sadece düzenlemeleri farklı. İnşallah başlarılı olursunuz fakat dediğim gibi zor.
Sağolun hocam. suan gunluk 200-300 gelıyo yazarkafe ve oku.netimde var adım adım ilerliyoruz hedef kelımelerse her zaman yukseliyoruz ama zor evet cunku tek basımayım. Ekip olsa her sey rahat olucak