-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Çiftçi
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Marmara üniversitesi mezunu bir ciftciyim :) 10 yıldır blog yapar satarım. Adsenseyi sömürürüm. Azim bu olsa gerek :d
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO UZMANI
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
129, (%100)
Melih Atasever adlı üyeden alıntı
Elektirik-elektronik öğrencisiyim. Extra olarak web tasarım , grafik tasarım vb. gibi işlerle daha çok severek uğraşıyorum. Özel bir üniversitede web tasarım bölümünü okumayı planlıyorum :)
Bu arada Güzel şehirlerde Özel Üniversitelerde "Web Tasarım" bölümünü bulma konusunda yarıdımcı olan varsa fikirleriyle sevinirim. Açıkcası izmirde sadece bir üniversitede grafik tasarım mevcut. :)
Web tasarım bölümü bulursan banada söyle hocam :D
https://www.dopinger.com/tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Commis de Cuisine
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
A la cart'çıyım boş gezenin boş kalfası olmak isterdim :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO UZMANI
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
129, (%100)
Melih Atasever adlı üyeden alıntı
hahah tabikide hocam araştırıyorumda şöyle bi durum varmış özel olunca illaki para konuşuyor dedilerde inanmadım gidip görüşeceğim. Bölüm yoksa bile özel olarak mezun ediyorlarmış şaşırtıcı :) bilgisayar mühendisliği okuyun içinde herşey (programlama,grafik tasarım web tasarım vb.) var dediler. Kimiside yok diyor. Özel olarak görüşmeyi planlıyorum.
Olmadı artık mimarlık yolu bizi bekler birde yenge ne derse :D
Mühendislik iyidir iyi istemediğin şeyleri bile öğrenirsin :D programcılığa gelme metin belgesinde kod yazdırıyolar :D
https://www.dopinger.com/tr
Ecancan
Paylaşmak Güzeldir
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Bundan 3 sene once meraktan bu dunyaya bir giris yaptim bir webmaster degilim ancak bu konularda belirli bir duzeyde bilgiliyim.Elektrik elektronik mezunuyum. Mekatronik muh. Okuyorum daha hazirliktayim eger kalmazsak 5 senede bitirecegiz insallah.Belirli duzeylerde html/css,C#,php bilgim var ancak oyle abartilacak bir duzeyde degil. Ancak o dilde bir seybyapilmak istenirsede bilmesem dahi allem eder kullem eder o islemi yaptirtirim bi isin basina oturdummu kalkmadan onu bitirir ve oyle uyurum. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.