bence dizi haberleri sitesi çok mantıklı... blog mantığı da olabilir ama ordaki televizyonlarıda takip eden birisi lazım... burda haberleri daha erken alıp orda yayınlanabilir... Tuba büyüküstün fan club benzeri arapça site açsan bile tutar bence vardır da belkide :)
Hmm dizi haberlerini buradan takip edip hemen ora için yayınlamak. Mantıklı. . .
Sonucta ana dilimiz değil. Onların site yaptığı bir alanda ekmek zor. Ama bize ait bir şeyi daha kolay paarlarız . ..
Ek Olarak:
Evt Türkiye'ye Yönelikti .. Ama Düşün işte Türkiye'ye yönelik bir sitede dahi , Onca arap ve azeri izleyici varmış..
Yani Birde arapçası olan biri isen , Düşünmeden Projene başlamanı tavsiye ederim.
Yani Birde arapçası olan biri isen , Düşünmeden Projene başlamanı tavsiye ederim.
Evet çok mantıklı ustam. Aslında sağlam bi ekip olsak da alt yazı yapsak resmen marka oluruz. Ama şimdilik sadece olduğu gibi yayınlayabiliriz dizileri.
Abi en küçük ev kirası 3000 lira civarında. Yani ne bileyim uygun ortamı hazırlayıp site yapılıp satılabilir belki. Ben biraz araştırayım da bakalım nasıl olcak.
Ama hiç dizi film sitesi yapmadım ki ben :?