mondschein adlı üyeden alıntı

Sitenin icin de forum da olsun

Haber içerikli bir site olursa ona göre bir script ya da tema kullanacağım. O zaman yanına forum kurmak mantıklı gelmedi bana. İnternette dolaştığım sitelerde forum başlığı gördüğümde genelde ilgimi çekmiyor. Yamaymış gibi geliyor nedense. Zaten portal ya da bbpress tarzı birşey kurmadıktan sonra siteden foruma geçişse görsel farkı ve stil farkı olacağından itici durur gibi geliyor.
Forum açarsam da daha etkileşimi yüksek olacak ve üye sayısıyla birlikte moderatör alımı yaparak sitenin kendi mecrasında gelişmesini sağlayabileceğim. Orada biraz daha elim de rahatlar. Şu an o tarz bir forum yok. Olanlar da dediğim gibi tasarımı kötü.
Domain zaten oldukça güzel. Yarışma yaparak zaman içinde üyelere uzantılı mail adresi dağıtabilirim. Eminim günlük hayatlarında da kullanmak isteyeceklerdir.
Yani ikisi bir arada hem çok fazla alan kaplayacak hem de şişirecek. Yeni açılacak bir sitenin tanıtımı, üyelerin katılımı, bunun gelişimi derken zaten epeyce bir süre geçecek.
Zaten okulların kapanmasına birşey kalmadı. Tekrar açılana kadarki sürede insanlar tatilde olacaklar. O dönemde çok bir katılım beklemiyorum. Daha çok önümüzdeki öğretim dönemi için ön çalışma yapıyorum şu an.