Arkadaşlar özellikle "beyin fırtınası" bölümündeki yorumlarınızı hayranlıkla okuyor, çok değerli ve nitelikli fikirlerinizi esirgemeden paylaştığınız için hepinizeteşekkür ediyorum, keşke bu forumdaki arkadaşlarla oturup birer bardak çay içme şansımız olsa, birbirimizi daha yakından tanısak, herkes bir proje koysa ortaya, ne muhteşem olurdu tahmin bile edemiyorum, daha önce de gerek pm de gerekse açtığım konularda belirtmiştim, bu işlerde daha çok yeni ve bilgisizim, hatalarımı şimdiden af buyrun,
Bugün şöyle birşey düşündüm, piyasada irili ufaklı onlarca haber sitesi var, kimisi günlük bir kaç milyon hit çekiyor, kimisi 150-200. Fakat formatlar hep aynı. Mesela ensonhaber(sürekli takip ettiğim), belki de mevcut haber sitelerinin yüzde doksanı bunun gibi, ben diyorumki ajanslardan haber çekmek yerine mevcut haberleri kendimiz yorumlayarak günde 8-10 başlıklı bir haber sitesi/blog karışımı bi şeyler yapsak, sizce tutar mı? Malum memleketimizde haber sıkıntısı yok:) Sadece 31 Mart günü 3-4 manşet olacak haber oldu memlekette (Biri keşke hiç olmasaydı, savcımıza Allahtan rahmet diliyorum) Uzun bir yazı oldu, olumlu olumsuz değerlendirmelerinizi bekliyorum.