-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
AR-GE & Grafiker
-
-
Ad Soyad
T** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kredi kartınızı veya T.C. nüfus cüzdanını gönderdiğinizde kilidiniz açılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
İnsan Kaynakları
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Hayırlı olsun şimdiden. Aynı hesaptan farklı fatura bilgileriyle ürünler alınabilir. Adresinizden domain temin eden arkadaş kendi fatura bilgilerini girerek aldı. Bu hesap için uygunsuz bir durum değildir. Anladığım kadarıyla kendiniz sonradan değiştirmeye kalktınız. Ya da arkadaşınız fatura değilde hesap bilgilerini değiştirerek aldı. Kısa yol olarak sadece fatura bilgilerini farklı girerek dilediğiniz kişilerin güvenli yolla domain almasını sağlayablirsiniz. Onun dışında birdaha yapmaktan çekinmeyin dediğim yolu izlerseniz birdaha sorun yaşamazsınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Facebook Ticareti
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Aykuru adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun şimdiden. Aynı hesaptan farklı fatura bilgileriyle ürünler alınabilir. Adresinizden domain temin eden arkadaş kendi fatura bilgilerini girerek aldı. Bu hesap için uygunsuz bir durum değildir. Anladığım kadarıyla kendiniz sonradan değiştirmeye kalktınız. Ya da arkadaşınız fatura değilde hesap bilgilerini değiştirerek aldı. Kısa yol olarak sadece fatura bilgilerini farklı girerek dilediğiniz kişilerin güvenli yolla domain almasını sağlayablirsiniz. Onun dışında birdaha yapmaktan çekinmeyin dediğim yolu izlerseniz birdaha sorun yaşamazsınız.
Öğrendiğim iyi oldu. Domain kayıt ettirdiğim arkadaş hesabın adını kendi adı yaptığı için, domaini aldıktan sonra değiştirdim. Dediğiniz gibi bu yüzden oldu. Bilgilendirme için teşekkürler.
"Derdim kadar olsaydı kuvvetim, benimle baş edemezdi kasvetim." -Sagopa Kajmer